Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon maçından beraberlik kokusu alıyorum maalesef.Hayvan gibi kapanacaklar umarım kilidi açabiliriz.
1692348050766.webp

gene yerli kanatlarla başlıcaz ts maçına. ( barış-kerem )

ürktüm , irkildim bi an vahşete kapıldım. tüyler diken diken

Tete lisans neden çalmadı hala?
Trabzon maçında yok Molde maçlarında da olmaz heralde.
Sakat mıydı tete geldiğinde? Biz neden yeni oyunculardan bu kadar geç verim almaya başlıyoruz acaba?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
15 günlük bir süresi var diye yazıyordu.Sanırım o süre bekleniyor.UEFA kararı için.Umalım ki herhangi birşey çıkmasında iştirak etsin takıma.Dün başkanda yakında çıkacak lisansı dedi.

100% doğru bir tespit.

Bizim oynadığımız takımlar da iyi değil ama Fener'in eleme oynadığı turnuva bizim eleme oynadığımız turnuvanın iki klasman altında. Onlar daha çok takım Avrupa'da yer alabilsin diye çıkan Konferans Ligi için, biz ise Avrupa'nın en prestijli kupası için eleme oynuyoruz. Değerlendirme ve karşılaştırma yaparken insan biraz kafasını çalıştırır ve bunu da göz önünde bulundurur.

O övdükleri Fener'i Twente ve diğer yandaş şerefsiz o. kulübü de Kiev karşısında göreceğiz. O zaman da yalayıp dursunlar bakarım bunları.

Hem bizim takıma 20 tane transfer isterler, hem de takım niye hazır değil diye isyan ederler. Ne olacaktı yani, senin as takımın oturmamış daha, gelene gidene 5 mi atacaksın. Hayret bir şey ya. Gördük işte biraz kıpırdayınca Ljubljana'ya deplasmanda 3 attık, daha da fazla atabilirdik.

Sezonu Temmuz'da açtık yav biraz sabır.
Aynen doğru can,ve bunları yapanlarda forumun tecrubelilerinden genelde futbol görüşlerine insanların değer verdiği tipler ama bir yazıyor sonra kayboluyor ortadan kendisine soruluyor misal ovuyorsun dayanagin nedir ses seda yok cool abi takiliyor ama sonra fener 10 kişi takıma ikininca piyasada yok ve ne hikmetse fener başlıklarında fix öven yorumlar GS basliklarinda ekseri eleştiri ,ben zamanında antuda sığırları trollerken bile bukadar sacmalamadim

Biz hazir degiliz ama ts hic hazir degil viscada yok yeni cok oyuncu var daginiklar biz 5 mac yaptik resmi olarak

Hazir topcularimiz mertens berkan toreria kerem kafasina gore ama fiziken hazir baris alper boey

Trabzonda hic hazir oyuncu yok nerdeyse Antalya maci tek kaleye cevirdi iyi bir 45 oynarsak gol kacirma rekoru kirmazsak yada ugurcan muazzam oynamazsa ilk yariyi 2-0 kapatmamiz lazim gelen bir mac

Ziyeç
Ziyek
Ziyeh
Ziyeş

Hangisi dogru telaffuz
Morutan ne zaman Morutsan dedik adamın sanki havası kayboldu Ben Hakim Ziyek i Ziyes felan diye okumam o yüzden.Biz İngilizlere Galatasaray a niye Galatassuray diye okuyorsunuz diyormuyuz demiyoruz ne güzel de söylüyorlar bizde Ziyek deriz.

türk spor basınının çok büyük bir çoğunluğu, profesyönel anlamda işinde feci şekilde başarısız kişiler ki...

şöyle söyleyeyim, bu basın mensupları birer mühendis olup, mevcut gazetecilik beceri seviyesinde birer mühendis olarak özel sektörde çalışsalar, 1. ayın sonunda kapının önüne konurlardı.

anca takımla beraber yurt dışlarında gezsinler, yesinler-içsinler, yöneticilerin peşinde dolaşıp bir iki kırıntı bilgi gelirse buna 100 katıp taraftarların, yöneticilerin ve menejerlerin dümen suyuna göre senaryo haberler yapsınlar.

bir tane basın toplantısında çatır çatır soru soracak adam yok. ancak insanları kin ve düşmanlığa sevk etsinler.

türk sporunun en büyük sorunlarından biri de türk spor basınıdır.

Biz hazir degiliz ama ts hic hazir degil viscada yok yeni cok oyuncu var daginiklar biz 5 mac yaptik resmi olarak

Hazir topcularimiz mertens berkan toreria kerem kafasina gore ama fiziken hazir baris alper boey

Trabzonda hic hazir oyuncu yok nerdeyse Antalya maci tek kaleye cevirdi iyi bir 45 oynarsak gol kacirma rekoru kirmazsak yada ugurcan muazzam oynamazsa ilk yariyi 2-0 kapatmamiz lazim gelen bir mac
kardo bu hazırız, değiliz ,rakip hazır değil muhabbetlerini bırakalım ya lütfen.

kayseri çok mu hazırdı sanki. adamlar 3 senedir aynı kadroyla oynuyorlar transfer yapamıyorlar . 11lerinden oyuncu eksiliyor beki forvet oynuyor allasen.

bırak kazanacak pozisyonu oyunu bile yıkamadın rakip sahaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt