- 16 Haziran 2010
- 207.964
- 161.616
- 6.838
Sira geldi max 25 yaşında olan bir orta sahaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ki Chelsea de aynı mevkide 10 oyuncu alternatif varChelsea'de hiçbir şey yapamadı denen Ziyech 5300 dk'da (58 adet 90 dk ediyor) 14 gol 13 asist yapmış.
Dünya üzerine kulübüyle uyum sağlayamayan ve bu sebeple ayrılan yüzlerce iyi futbolcu var. Senin gibi futbola kafası 2 boyutlu basan tipler anlayamaz bunu. Ben Rashica'yı Bundesliga'da da defalarca izledim. Norwich'in gözden çıkardığı diyerek hap kadar beyninle dalgaya aldığını adam Bayern savunmasını paçavraya çevirmişti misal. Kaldı ki Rashica'nın öncesi sonrası beni pek alakadar etmiyor, benim tuttuğum takımda iş yaptı ve şampiyonluğa katkı verdi. O yüzden 10 üzerinden 6.5/7 altına düşmeyen bir Avrupalı topçuyu yetenekli bir mağribiye bin kere tercih ederim.
Hocamızı hatırlatan bir espriHakim Ziyechle Galatasaray Bu Lig'in Hakim'i![]()
Milli maçlarda Cengiz ile alakalı yorum yapmamak ya da savunmak için FB'liler ne yazacak acaba.Icardi + Zaha + Tete + Ziyech = Cengiz Ünder 15 m euro![]()

Midtsjö, Berkan, Emin, Günayçok fazla general doldu asker kalmadı takımda
adamlar zaten göndermek icin 40 takla atiyor 2 aydir.
olabilirSubat da yani 6 ay önce PSG yapiyodu, evraklar gecikmeseydi
zielinskiyi alacaz artık emin oldumErden timur bonservisi elinde ve 1 sene sözleşmesi kalanlara gidiyor
Dün ilk golde öyle güzel bıraktı ki Kralhandaaaaaaahala utanmadan belhandaya laf eden taraftarımız var
herkesten vefalı