Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya Soumare, Guendouzi veya Ndombele de gelirse cok saglam ve keyif veren bir takim izleyecegiz gibi duruyor.

Icardi, Zaha, Ziyech, Tete. CL icin sabirsizlaniyorum.

1692369205363.webp

ziyech benzeri 10 topçu

Dünya üzerine kulübüyle uyum sağlayamayan ve bu sebeple ayrılan yüzlerce iyi futbolcu var. Senin gibi futbola kafası 2 boyutlu basan tipler anlayamaz bunu. Ben Rashica'yı Bundesliga'da da defalarca izledim. Norwich'in gözden çıkardığı diyerek hap kadar beyninle dalgaya aldığını adam Bayern savunmasını paçavraya çevirmişti misal. Kaldı ki Rashica'nın öncesi sonrası beni pek alakadar etmiyor, benim tuttuğum takımda iş yaptı ve şampiyonluğa katkı verdi. O yüzden 10 üzerinden 6.5/7 altına düşmeyen bir Avrupalı topçuyu yetenekli bir mağribiye bin kere tercih ederim.

Fi tarihinde Bayern savunmasını zorlamışmış. Norwich gözden çıkardı ve jk dışında talibi olmadı. Jk teklifine bile koşa koşa atlayacak kadar yoklukta ve zor durumda. Avrupa'da tüm kulüpler geri zekalı 5m verip almıyor sadece siz biliyorsunuz Rashica'nın ne kadar iyi olduğunu. Son olarak forum üyelerinin tercihi pek bir şeyi değiştirmiyor. Erden Timur Ziyechi tercih etti. Dileyen jk maçlarını izleyebilir

Nicoló Zaniolo has signed contract — he’s new Aston Villa player

Fabrizyoooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt