Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk yürekli ne dediyse rakamlar odur
Diğerlerinin dediği ile Haluk'un dediği arasında 2 milyon kiralama farkı var Haluk 7 kiralamaz eğer satın alma gerçekleşmezse 2.5. Ertan ise 5 milyon kiralama diyor ama satın alma gerçekleşmezse bedel var lakin ne kadar onu demiyor.

Arsen Zakharyan'ın transferinden kurtulduğumuza göre Guendouzi'nin transferine odaklanalım :D

makas açıldı anadolu takımlarıyla iyice

1692376287486.webp

Olasi Nelsson satisinda umarim yine genc ve satisindan para kazanabilecegimiz biri alinir.
Bunun için biraz geç kalındı sanki. Nelsson' un satışından bağımsız öyle biri alınmalıydı. Aslı varsa ilgilendiğimiz Nawrocki Celtic' e 5 milyona gitti...

Gardi nin instada takip ettiği az hesap var ve aktif futbol oynayan 15-20 hesap takip ediyor zaten

takip ettikleri arasından bizim muhtemel ilgilendiğimiz isimler olması tesadüf müdür ?

Gravenberch, Zielinski, Veratti vs. hangisi olursa olsun kabulüm

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen mart ayında Marakeş de idim... Bu Fas lılara sempati duyuyorum. Her yerde forma satıyorlardı... Bir Galatasaray forması görebilir miyim acaba dedim ama yoktu. Sanırım bundan sonra çok Galatasaray forması satılır... Çünkü hakim en sevdikleri oyuncu faslıların... Belhanda diye soruyorum kimse doğru düzgün tanımıyordu. :) 3 isim var gönüllerinde Amrabat ziyech ve eşref hakimi...

Rakamsal fark olmasına rağmen ben şiketaşın kadrosunun hala çok iyi olduğunu düşünüyorum. Daha beter ve kötü olmalarını Şenol’un da ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatmasını isterdim.

Ziyech’in takımda kendini yalnız hissetmemesi için lüle saçlı hemşehrisini de getirmekte fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt