Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.083
- 19.180
- 1.188
KAP gelsin, Transfer manyagim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süleyman Rodop konusunda şöyle birsey belirtiyim renkdas 2004-2005 sezonuna girerken Songun transfer haberini vermişti son dakika olarak TV de aslinda çok iyi takip eden baya Galatasaray li biri ancak yaşlandı.Ama ben halen bilgisi olduğunu düşünüyorum Ziyech ismi piyasaya düşmeden İngiltere'den bir oyuncuyla anlaşma aşamasına geldi felan dedi.Muhabirlerin işi zor her transferi bilemezler birde rezil olmak işin ucunda haberi yaptıktan sonra.Gecen sene rodopa sallamıştım saniyesinde engellemişti. Görüntülenme üzerinden para kazanmaya calisan bir insan olarak kafası pek çalişmiyor gibi.
Beceremedim HakanımGözükmüyor Onurum, x yerine twitter yaz ondan sonda kirmizi isaretledigim yere tikla
Ekli dosyayı görüntüle 215610
P. sitesi paylaştığın için raporladım. Yanlışlıkla açmış bulundum çıkan seslerden otobüste herkes bana baktı. rezil oldum.
Ziyech 10 numara giymesini isterim ama Mertens birakmaz.
Ben paylaşmadım virüs girmiş telefonumaP. sitesi paylaştığın için raporladım. Yanlışlıkla açmış bulundum çıkan seslerden otobüste herkes bana baktı. rezil oldum.
Hangi numaralar boşta acaba.istese de bırakamaz
o formayla resmi maç oynandığı an bitiyor
Berkant22 no kimde?
Şimdi baktım bostaymis22 no kimde?