Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot bugün yarın gelmiyorsa, lig için gelmesine gerek yok direkt başkasını alıp geçmeliyiz tabii böyle bir arayışımız var mı o da şüpheli abi Rabiot'u istiyorsan ne demek? Bana orta saha lazım. Tek orta saha Rabiot olduğu için gelmezse kimseyi almayacağız heralde nasıl bir planlama ise.

3lü oynayacaksak şu anda 3 transfer daha gerekiyor gibi

sol stoper
sol kanat bek
orta saha

bunlardan 2si yabancı olacak

sizce öncelik nerede olmalı

osimhen chealse olayı neden olmadı?bonservisten kaynaklı mı?oyuncu mu?
Chelsea, Osimhen'e Napoli'de kazandigi maasin altinda bir teklif sundu.

Kulupler arasinda bir anlasma vardi prensip olarak. Osimhen de gitmek istiyordu ama maasimdan kesmem deyince iptal oldu transfer.

Rabiot bugün yarın gelmiyorsa, lig için gelmesine gerek yok direkt başkasını alıp geçmeliyiz tabii böyle bir arayışımız var mı o da şüpheli abi Rabiot'u istiyorsan ne demek? Bana orta saha lazım. Tek orta saha Rabiot olduğu için gelmezse kimseyi almayacağız heralde nasıl bir planlama ise.
valla lig içinde gelebilir- Avrupa önemlide ligde önemli 5. yıldız alıp direk şamp ligine gitmek var renktaş

İşin en çılgın kısmı da şu hicbiri imkansız diyemiyor yaw kuduracagim keyiften
İmkansız diye birşey yoktur burda tiye alıyorlar beni ama adamın seneye son senesi 75 milyon çıkışı var 35 milyon davinson 15-20 kendi bütçemizden koysak 55 her türlü çıkar bide sponsor buluruz çekeriz oyuncu yeterki okey olsun bize

Bu mu

Muslera
Kaan sançez jakobs
Mckeni toreira rabiot
Barış sara kostic
Osimhen

Chelsea, Osimhen'e Napoli'de kazandigi maasin altinda bir teklif sundu.

Kulupler arasinda bir anlasma vardi prensip olarak. Osimhen de gitmek istiyordu ama maasimdan kesmem deyince iptal oldu transfer.
chealse cidden mal bi klup adamlarda 100 tane futbolcu var ve en önemli futbolcuda cimrilik yapmışlar:))) saolsunlar bu yüzden:))

İmkansız diye birşey yoktur burda tiye alıyorlar beni ama adamın seneye son senesi 75 milyon çıkışı var 35 milyon davinson 15-20 kendi bütçemizden koysak 55 her türlü çıkar bide sponsor buluruz çekeriz oyuncu yeterki okey olsun bize

Abicigim bu saatten sonra imkansız diyen de ne bileyim. Bu transfer başarılı olur olmaz ayrı benim imkansız tabularimi yerle yeksan etti

Rüyamda Chelsea Ismail Kartali aciklamisti Fatih Terim febeye gidiyordu cok ilginc bir rüya gördüm

chealse cidden mal bi klup adamlarda 100 tane futbolcu var ve en önemli futbolcuda cimrilik yapmışlar:))) saolsunlar bu yüzden:))

5 tane kalecisi olan takım osimhenin maaşından kısma yapıyor bu herifler 2 tane ne vereceği bilinmez orta sahaya 100 + para baydı diğer saçmalıkları yazmıyorum bile

Kerem ve Zaha giderse bir yabancı kanat alınacak diyorlardı ve ikisi birden gidecek öyle mi diye t. geçiyorduk ikisi gitti bakalım kanat kim gelecek.

Takımda 13 yabancı var şimdi gerçeği konuşursak
Os kovalıyoruz da bence daha öncelik kanat kovalıyoruz.
Bakalım o ne olacak. Rabiot alınırsa da ya yusuf feda edilecek ya Ziyech. Bu artık net.
Yusuf oynama garantisiyle lig içinde bir yere gider gibi duruyor arda bu transfere girebilir net olarak.

Ziyech kaldı gibi Arabistan'da transfer dönemi dün bitmiş.

Muslera
Jelert
Nelsson
Sanchez
Jacobs
Torreira
Sara
Ziyech
Mertens
İcardi
Osimhen
Basthuayi

12 yabancı ligde oynayacak.

Oliveira
Cicaldau

lisansının çıkacağını düşünmediğim 2 isim. Yusuf da kimse alınamazsa bugün en fazla 6 ay daha bizimle olur.

Bir Orta Saha
Bir Sol / Sağ Kanat

hamlesi kesinlikle gelmeli ve Ziyech bir şekilde kazanılmalı.
Yerli rotasyonumuz çok dar.
Kaan, Abdülk, Demirbay,,Berkan, Barış birde Yunus var 6 oyuncu. Ligde yeterli değil. Ayrıca Yunus ve Berkanada ne kadar güvenilir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanat transferi mecbur olacak hem Zaha hem Kerem gitti.

Kostic ile gorustukleri dogru ama adam sakat. Son durumu nedir bilmiyorum.

Bence daha az riskli bir transfere baksinlar.

Jelert ve Sara ya 30 u şak diye döktürmezdi kesinlike
Transfer komitesinde üst düzey yetkili olarak görevlendireceksin bu adamı
Ayan beyan ortada olan bir şey bu
Senelik 5 milyon net maaş vereceğiz desen acırsam namertim bu adam onu bir şekilde çıkartır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt