Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.901
- 24.454
- 3.198
basliga essek kadar yazmislar son günü
hala tuhaf postlar atilmakta
hala tuhaf postlar atilmakta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

çok net bilmiyorum ama astronmik maaşlı bir adam değil mi ? ismi nasıl çıkıyor onuda anlamış değilim. Euro2024 te gayet net performansta göserdi falan ...Ruiz ismi ciddi mi bilmiyorum ama o da tam aradığımız ortasaha herşey var herifte ama sanki İtalya'dan birini alıcaz gibi herkes İtalya'da
5 civari para aliyor net.çok net bilmiyorum ama astronmik maaşlı bir adam değil mi ? ismi nasıl çıkıyor onuda anlamış değilim. Euro2024 te gayet net performansta göserdi falan ...
hiç umutlanacağım bir isim değil - imkansız derim.
DK sonrası bile PSG'de 11 başlamıyor hak ettiği formayı biz veririz gelsin.çok net bilmiyorum ama astronmik maaşlı bir adam değil mi ? ismi nasıl çıkıyor onuda anlamış değilim. Euro2024 te gayet net performansta göserdi falan ...
Maaş çok önemli değil rdaş PSG kadroda düşünmüyorsa maaşını yarısını falan biz öderiz zaten bu tarz kulüpler çok dert etmiyor bu konuyu İcardi'de olduğu gibi. yazıldığı gibi 5 civarı alıyosa kolay transfer olurçok net bilmiyorum ama astronmik maaşlı bir adam değil mi ? ismi nasıl çıkıyor onuda anlamış değilim. Euro2024 te gayet net performansta göserdi falan ...
5 civari para aliyor net.
Maaş çok önemli değil rdaş PSG kadroda düşünmüyorsa maaşını yarısını falan biz öderiz zaten bu tarz kulüpler çok dert etmiyor bu konuyu İcardi'de olduğu gibi. yazıldığı gibi 5 civarı alıyosa kolay transfer olur
Software engineer oluyor galiba? Iyiymis yav.Yazilim müh üstad
Adanademirle tekrar oynasak haftaya zorlanırız bu kadro ile
Avrupa için bildirim bugün bitiyor değil mi?
Rabiot saat 15/17 ya kadar gelmezse bu iş suya düşer.