GSCimbom
Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv Sayfa 123

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
524,4K
Sayfa
123/491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruiz ismi ciddi mi bilmiyorum ama o da tam aradığımız ortasaha herşey var herifte ama sanki İtalya'dan birini alıcaz gibi herkes İtalya'da
çok net bilmiyorum ama astronmik maaşlı bir adam değil mi ? ismi nasıl çıkıyor onuda anlamış değilim. Euro2024 te gayet net performansta göserdi falan ...

hiç umutlanacağım bir isim değil - imkansız derim.

çok net bilmiyorum ama astronmik maaşlı bir adam değil mi ? ismi nasıl çıkıyor onuda anlamış değilim. Euro2024 te gayet net performansta göserdi falan ...

hiç umutlanacağım bir isim değil - imkansız derim.
Maaş çok önemli değil rdaş PSG kadroda düşünmüyorsa maaşını yarısını falan biz öderiz zaten bu tarz kulüpler çok dert etmiyor bu konuyu İcardi'de olduğu gibi. yazıldığı gibi 5 civarı alıyosa kolay transfer olur

5 civari para aliyor net.

Maaş çok önemli değil rdaş PSG kadroda düşünmüyorsa maaşını yarısını falan biz öderiz zaten bu tarz kulüpler çok dert etmiyor bu konuyu İcardi'de olduğu gibi. yazıldığı gibi 5 civarı alıyosa kolay transfer olur

maaşından ziyade adam iyi performans verdi epey - boşta kalmaz fikrindeyim asla , bzie düşmez olarak imkansız diyorum.

Ruiz benim iniestaya benzettigim ender oyunculardan kadife ayaklar kivrak bilekler
Muhtesem oyun zekasi
Cok cok dusuk too kaybi
Hucuma cikamayan takimi hucuma cikartacak adam tek basina takimi %30 yukari ceker
Akturkogluda gittgine gore gecis yeme ihtimalimiz

%50 azaldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt