- 25 Ocak 2010
- 53.463
- 39.129
- 3.923
Yuh +4 transfer daha mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yemekhane sırasından 3 tanesini kandırıp getirsinler chelsea farkına varana kadar sezon biter zaten
bence boey ilk geldiginde gayet iyi baslamisti. Sakatlandiktan sonra donsun diye beklemistik hatta. Torrent salaginin doneminde birkac macta sicmisti o kadarjelert de 352de daha iyi olur
boeyi de geldiğinde ben dahil gömmüştük
Icardi + Osimhen + Batshuayi 70 gol geri kalanda bi zahmet 30 gol atsın.
Fm16 da Leverkusen çıkışlı Adolfo isimli regen vardı senelik tek başına 80-90 gol atıyordu. 4-4-2 oynuyordum toplam 4 forvetim vardı diğer üçüde toplam 50-60 gol atıyordu. Yani fmde mümkünbu fm'de bile olmaz reis
Abdül’ü yollayıp yabancı sol stoper ve arkasına Yasin Özcan’ı alıp yetiştirmek lazım bence. Sol beki de yedekler.Ahmetcan Kaplan, orta saha, Emirhan İlkhan yapmamız lazım. Türk oyuncu almamız lazım TR'de yetişmiş o yüzden Ahmetcan ve Emirhan önemli bence. Günay- Altay değişikliği bile olabilir. Bizimkiler yine sessize bağladı. Osimhen aldık yeter derlerse iyice saçmalamış oluruz.
O zaman plan Ahmetcan+orta saha+kanat gelecek Ziyech gidecek.Ekli dosyayı görüntüle 260229
Hepimizin atladığı konu başımıza bela olacak
Şu an 1 tane kontenjan kalmış durumda Avrupa için
O 1 kişi Stoper mi orta saha mı kanat mı olacak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen 2 oyuncu alda jelerti atariz iskartaya zaten 12+2 nin biri kesin jelert olacak cogu zaman tribunde oturacak digeride sakatken icardi dondugunde forma gore nelson ve jacobs tan biri olabilirEkli dosyayı görüntüle 260229
Bu uefaya bir kere mi liste veriliyor ikinci tura cikinca guncelleme yokmu varsa 13.e kadar yabanci alabiliriz demekYalnız kaçırdığınız bir iş var. Uefaya yazılmazsa transfer kapanır diye bir olay yok. Yani atıyorum 1 yabancı gelip sonraki günlerde türk alternatif adamlar lig için de gelebilir. Misal Yasin Özcan vs. 13 Eylül'de bitiyor sonuçta TR'de
Osimhen imzayi atti, bitti o isLuchi Baba ne diyor iptal mi Osimhen
Ekli dosyayı görüntüle 260229
Sen 2 oyuncu alda jelerti atariz iskartaya zaten 12+2 nin biri kesin jelert olacak cogu zaman tribunde oturacak digeride sakatken icardi dondugunde forma gore nelson ve jacobs tan biri olabilir