Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman kalmadı yahu. Bunun sağlık kontrolü yolculuğu var. 1 transferi bile zor yetiştirirsin bunların 3 transfer yapması gerek. Hazırlanın fena sıvayacaklar
Artık TR'ye illa gelmesine gerek yok oyuncunun diye biliyorum geçen sene yeni sisteme geçilmişti. Ben de devamını getiremeyeceklerini düşünüyorum bundan ayrı olarak.

Kardo osimheni biraz kabulleniriz icardi falan var diye avunuruz ama bu herif kımıldanıraa karaktersiz Bayern asla vermez bize o yüzden opsiyonuz istemem 25 civarı bi opsiyon konmalı illa
Ben tamamen goretzkanin tavrına bağlı buluyorum. Geçen maç 90 artıda aldı maça. Derse ben daha fazla süre bulmak istiyorum o zaman yakar gelir gemileri bonservisini de bi hal yoluna koyarız

2 sol kanat, 1 yedek sag kanat lazim, bide 1 orta saha. Yani 4 oyuncu daha almamiz lazim. .. planlama cok kötu

Ekran Resmi 2024-09-03 19.12.05.webp

dursun başkan naptın sen bime hemen gelmiş, bu kadar hız fenaa

Artık TR'ye illa gelmesine gerek yok oyuncunun diye biliyorum geçen sene yeni sisteme geçilmişti. Ben de devamını getiremeyeceklerini düşünüyorum bundan ayrı olarak.
Yine de süre kısıtlı. Transfer basit iş değil evrak işleri bile zaman alıyor. Osimhen dün öğlen ortaya çıktı bugün hala kap açıklaması gelmedi. 29 saatte nasıl 3 transfer yapacaksın üstelik ortada bir gelişme bile yok. Net sıvadılar

Arias indirin. 10 milyon verilir ariasa. Çok iyi çalım yeteneği var ve ortaları çok isabetli.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla kimse beğenmiyor bende bir fark göremedim ama inanılmaz çalışkan geldi bana. Çalışkan adami sever bizim taraftar. Pepsi Samatya olmaz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt