Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.745
- 13.733
- 1.498
Sakin ol üstat Allah korusun dikkatli sürYok abi bunaldım. Ben cikip motor surecem biraz. Saglam bir adrenalin salinimina ihtiyacım var. Gelene kadar birseyler olsun lütfen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakin ol üstat Allah korusun dikkatli sürYok abi bunaldım. Ben cikip motor surecem biraz. Saglam bir adrenalin salinimina ihtiyacım var. Gelene kadar birseyler olsun lütfen.
Kesinlikle. Bize ciğersiz sihayi(opsionel) 8 lazım3lü oynayacaksak Casemiroya ihtiyaç yok git gel yapacak box to box oyuncuya ihtiyaç var. Zaten 3 tane stoper oynatacaksın üstüne kağnı Casemiroyu koyarsan berbat bir şey çıkar ortaya. Son 1 senede 10-15 ManU maçı izlemişimdir bu adam bildiğin Nzonzi olmuş
Diyoruz abi osimhen videosu bile gelmedi hedef toplu açıklamak bişeyler olsa dış basın duyurur bizimkiler etkileşim kasıyor ŞuanOrnstein girmedi demek ki sıkıyor bunlar
Yarin oglene kalan transfer yetismez bu gece haber dustu dustu dusmedi gecmis olsunBizimkiler ısrarla rabiot ve goretzka kovalıyor o kadar eminim ki casemiro falan hikaye bu gece en geç yarın öğleye doğru bombalar düşecek
Osimhen ve icardiyle asıl 4231 intihar keza torreira ve sara için de sara çift pivot değil daha fazla koşmak zorunda olduğu için bu sistemde ceza sahasına girip hücumda is yapamıyor, icardi gibi fox on the box adam da ceza aahasindan uzak tutulmaz dünyanın en saçma işi topu senin ona getirmen gerekirken o sana getirmez , 3lude hem orta 3lu hem defans 3lusu olup oyun kurucu biri de koyarsan top paylaşımı da dengeli olur bu sayede geçişlerde sorun yaşamazsın, zaten geçiş savunmasi zaafiyetimiz de varOyle birsey yok hic bir hoca bunu yapmaz iki macta cok kotu goller yediginde hocaya soveceksin oyuncularin alistigi sistem herzaman daha iyidir
3 lu savunma oynucaksan bu sene zorluk seviyesi yuksek maclarda deneyip hazirlik yapip seneye hazirlik yapmak lazim
Heleki yeni transferler ile 3 lu sistem inithardir
Yetişir abi yetişir oyuncunun gelmesine gerek yok artık olduğu yerden bile imzalar biter işYarin oglene kalan transfer yetismez bu gece haber dustu dustu dusmedi gecmis olsun
Dumduz oyuncu ismail bundan daha iyi oyuncu fredle filan alakasi yok insallah alirlar18m veriyorlar tam panik transferi
helal lanBu dediğini kaan yapıyor zaten futbol cahili
Saglik kontrolune sokmadan adam almak salaklik tam bizlik isYetişir abi yetişir oyuncunun gelmesine gerek yok artık olduğu yerden bile imzalar biter iş