Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi 2 kanat
1 ortasaha
1 bek
1 stoper he
Birkaç saatte nasıl olacak o iş

Oyun tarzı olarak Fredi örnek vermedim, örnek verme sebebim orada vasat kalıp gönderilen oyuncunun bizim ligde fark yaratabilecek olması,man utd organizasyon olarak korkunç düzeyde yıllardır, tam bir oyuncu öğütücü, casemiro torreira ikilisi bence kötü olmaz
Bende 30 yas ustu oyuncuya karsiyim o yasta adam aliyorsan maasi cok dusuk risk az olmali adamin maasi korkunc %90 united odese anca bize makul rakam dusuyor

Casemiro neden bu kadar çöp ilan edildi anlamadım, man utd takımına messiyi koy çöp gözükür zaten, yaşı itibariyle premier lig temposuna uyum sağlayamıyor doğru ama öyle çöp oyuncu da değil, fred şuan ligin en iyi orta saha oyuncusu olarak görülüyor, o takımda fred de tutunamadı, gelse katkı sağlar
Liverpol maçından sonra baya bi dalga geçmişler ingilizler yorumlarda falan adama giydiriyor hepsi, o maç çok kötü oynadı kurtulmak için can atıyorlar ama bizde iş yapar bence çünkü Torerayı manuya koysak o da onun kadar oynardı en çok.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-5-2 oynayacaksak 1 ortasaha dışında eksik yok, belki bir bek daha alınabilir. Stoper de alınır ama inanılmaz bir eksik diyemezsin.

Arjantin ligini izleyecek kadar işsiz olmadığım için direk FM profilden analizi yaptım, Medina çöp oğlu çöp. Her kimi kesip oynatacaksa oynatsin takım geri gider

Bize kim lazım diyordum hep kendime ortasahaya bu adam kesinlikle casemiro. Bana gelip casemiro bitik lafları yazmayın o çok istediğiniz mctominayin kadroya giremediği ortamda sürekli ilk 11 de adam. İngiltere özelinde düşüş olabilir bize çağ atlatır kötü giden bir takımda herkes kötü gözükebilir.

Bu arada Manu için çöp diyoruz da biz de sürekli atak yiyen bir takımız şimdi burada bir absürtlük yok mu? Bizim atakları süpürecek beklerin eksikliği kapatacak herhangi no name hızlı ve cüsseli bir adama ihtiyacımız varken defansın önüne maç başı ortalama 3.5 km hızla koşan adamın bizde sıkıntısız olacağını düşünmek de acayip.

10 milyon maaşı var maaşını karşılasan o paraya fransa bozkırlarından bir hayvani herif indirisin.

Efektiflik ve katkı anlamında Trabzonlu Mendy > casemiro. Adamların elindeki tenekeyi alıp rabiot için boş kaynak yaratmasına da vesile olmayalım. Varsa paraları ve kontenjanları ikna edip alsınlar.

Liverpol maçından sonra baya bi dalga geçmişler ingilizler yorumlarda falan adama giydiriyor hepsi, o maç çok kötü oynadı kurtulmak için can atıyorlar ama bizde iş yapar bence çünkü Torerayı manuya koysak o da onun kadar oynardı en çok.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam 18.2 milyon sterlin kazaniyor

Yuzde kacini oducek united hepsini oducekse buyursun gelsin

haluk yürekli : hermoso ve jacobs un uçuş planı tamam
Pazar İstanbul da olacaklar
Dün sırada Arias var diyordu kum saati paylaşıyordu, bugün ❌ diye paylaşım yapıyor.

Bir şey tutturduğu yok bu dönem. Osimhen'den önceki gece Arias ile transfer kapanır dedi, ne dese tersi çıkıyor hatta.

Ben fitim Torera, Sara,Casemiro'ya.(Den Haag hayatta vermez bu arada, direkt 11 oynatıyor. Zaten Mcdominay da gitti, yerine koyabilecek adamı yok, Rabiot Meino'nun yerine oynar.

Kostic gelirse jelert ve jakobs yedeğe düşerse ne gülerim varya , 20 milyonu yedeklere bağladık resmen 😀

Takımın en önemli bölgesine casemiro alırlarsa okan dahil hepsi istifa etsinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt