Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdül var bence üçlüde yeterli. Totalde de 5 stoper yeter diye düşünüyorum. Alınsa iyi olur tabi ama yangın yapmam zaten para harcandı.

o dış stoperlerin topla çıkışı ve hızlı olmaları çok önemli bence

gerekirse yerli sol kanat yedeği alırım yabancı sol stoper için

Bu casemiro niye taylan muamelesi görüyor herif 1-2 sene de bukadar mı düştü. Real'deyken dünyanın en iyi ortasahalarından biriydi. Belki manu sebebiyle çöp görünüyordur

Kanat transferi 3-5-2 oynayacaksak orta saha kadar elzem değil .. Klasik 4-2-3-1 olacaksa kanatsız çıkma ihtimalimiz hiç yok..
Her halükarda bu 2 mevkiiye transfer sartoglu şart yaw eğip bukmeye de gerek yok

Başlıkta Avrupa ile alakalı bir ibare yok? Yurtiçinin ne zaman bittiğini bilmiyorum.
Bu neyin tribi?
Soru sormak da mı yasak forumda?
Karşında çocuk yok, üslubunu takın

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Moderasyonu savunmak gibi olmasın koca adamlar da bugün sabahtan beri belki 70 kere soruldu ondan biraz bunalmış olmalılar.

Öğlen saatlerinde konu başlığına sabitleme fikri ile de yazıldı.
Şu an ikiniz de verdiğiniz tepkide haklısınız bu arada :asd:

Başlıkta Avrupa ile alakalı bir ibare yok? Yurtiçinin ne zaman bittiğini bilmiyorum.
Bu neyin tribi?
Soru sormak da mı yasak forumda?
Karşında çocuk yok, üslubunu takın

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trip atan mi var? Sabahtan beri ayni sey soruluyor konu icinde 100x cevaplandi demek okumadan rastgele daliyorsun, biraz cevval olsan basliktaki tarihte kadro bildirimi tarihi oldugunu anlarsin zaten baska neyin tarihi olabilirdi? Biraz mesajlari okuyup gelseniz zaten soru sormaya luzum kalmaz, bir de uslubunla takin demissin acaba o cumlede ne var? Birsey derdim ya simdi gerek yok.

bu arada kerem'i benficada ağzımınızın suyu aka aka izleyeceğimizi bilmeyen yoktur heralde burda.11 milyon keremin bence değerinin çok altında bir bedel...
Kerem artıları olduğu gibi eksileri olan bi oyuncu ama Okan hocanın sisteminde Keremin eksileri ölümcül sonuclara yol açıyor.

Keremin eksilerini kapatacak oyun düzeni kursak ya da kuran biri olursa Kerem direk superstar muamelesi görür, her nerede oynarsa oynasın.

fbye yenilmeyelim

bjk 1.
biz 2.

havada kabul ederim bu senaryoyu

3-5-2 ler havada uçuşuyoda Aralığa kadar formda bir icardi yok. O tarihe kadarda tek forvet oynarız. İcardi ufak ufak ısınınca Oshimen kanat forvet olarak görev yapar. Bence çokta 3-5-2 filan beklemeyin
Elimizde Mertens var eğer çift forvet oynamaksa 3-5-2 nin bahanesi hatta Batshuayi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt