Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler size bir hikaye anlatayım okuyun ona göre bugün için çok kasmayın asıl yarın hararetli geçecek... Hanımla Annem pazara gitmişler hemde akşamdan... malum bugün de salı bizim burada salı pazarı kurulur. Sabahtan gidersen ürünün tazesini dirisini kazık fiyattan alırsın ama ürünün hasını alırsın... Öğlene gidersen hafif porsumuşunu idare eder fiyattan alırsın tam f/p ürün alırsın ancak akşam gidersen porsumuşunu da iyisini de çok güzel fiyattan alırsın ama gezersin tezgah tezgah fiyat sorgularsın yani... Neyse almışlar 2 kilo domates 2 kilo elma 2 kilo üzüm eve geldim poşeti bi açtım domatesin yarısı çörüşmüş yarısı diri elmaya baktım keza o da öyle ama üzümler harika... Yani konuyu bağlayacak olursam beyler haziran transfer dönemi bizim salı pazarının gündüzüne Ağustos başı dönemi bizim pazarın öğlenine bugün ve yarın ise bizim pazarın akşamına benziyor... Yani yarına bize çörüşmüş kofti topçu da kitlenebilir taş gibi diri topçu da...

Güçlü orta saha Casemiro ise 45 numara kunduranın tabanıyla ağızlarına vurmak lazım.

La kadroyu yazdım bu işte

Muslera
Kaan sançez apo
Barış os toreira jakobs
Sara
İcardi bats

bavulunu unutan elemandan hayır gelmez

Abooo Haidara mı?
Ulan tüm isteklerim gerçekleşti. Sakatlanmazsa ligi sallar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt