Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.342
- 72.920
- 5.188
Sergene af @Alper Altun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi bir detay daha var sanki devre arasi satmaya kalkarlarsa 2025 ocakta sozlesme bitimine 1.5 sene kaliyor 1.5 sene icin 130 milyon oderler mi ?Osimhen tam istediği olmasa da almış. Haziran ayında 80 milyon yapmış serbest kalma maddesini. Ocak ayında serbest kalma maddesi yok ama illa ekstra bir şey vardır. Weghorst gibi olur Ocak ayında giderse bizde iyi bir para alırız yarım dönem 4.5 milyon maaş + 4 milyonda ekstra ücret falan verirler alırlar. Tabi sezon sonu 75'e alabilecek adam devre arası 100 verir mi?
ama yeter haci ya. herkes okudu anladı konu hakkındaki fikrini.maliyetli kanat gelirse doğru 11 kurma şansımızın daha da azaldığını görüyorum akilsaraylı olarak
mckennie olmalı o isim jelerti de taca atmış oluruz rahatçaKanat gelmeyecek , kanat bek gelecek
Adminim tavaresi yeni aldilar oynatıyorlar nasil gelecek yavNuno Tavares de gelirse sol tarafta iki tane manyak olacak.
Ben atmadim onu o yuzden karisamamSergene af @Alper Altun
Kalkti demedi mi Di Marzio ?ucak kalkmamıs
bu maltadan gelen ucak kım
Serdar LezizÇabuk maltada olan oyunculari bul