Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamların orta sahası

Rodri nunes İlkay kovacic bide james var 5 orta saha daha de bruyne falanda var belli olmaz ilkayı kullanmak isteyebilir yazmama durumu olabilir

En az 3 adam gelecek haluklar dahil kimse bi halt bilmiyor Şuan sıkıyorlar
Geliyorsa yarın gelmeli, süremiz var vs demesinler hiç, bu takım avrupada başarı için oynar, üstelik bjk fener de var o sıralamada, grupta nazaran fena değilken etkili olmalıyız artık, 100 milyonluk adam aldık diye havamızı attık, biraz da oynatıp atmalıyız

Zaten biryerde oynucaksin kacari yok
Ha bir once ha bir sonra
Klub 20 milyon 30 milyon zarar edecekse
elenelim daha hayirlisi
Tamam da 100 milyon Euro Luk adamı kadroya katiyorsun bu gruptan son 32 ye kalmak için Osimhene ihtiyaç yok son 16 ya kalmak için ihtiyaç var.Simdi söyle düşünelim almak için adam alınsın demiyorum ama eleştirim son ana bırakılıp bir şeylerin yarım kalması bu sadece bu sene olan birşey değil her sene aynı olan şey.Diğelim ki Avrupa'ya yazılmayacak ocakta yazılacak alınan adam peki gerçekten bu mevkilerin dolacagina inaniyormuyuz?

2-3 m için zaha kalsaydı bari böyle aptallık olamaz öyle bşr adamı 10m a alamıuorsun işte

Kanat transferi bekledikçe eldekini de gönderen yönetim;

airplane-airport.gif

Hala Sergio, Ziyech, Cicaldau, Taylan gitmeli
Gelenlere ne kadar seviniyorsam bunlar gidince de o kadar seviniyorum
Hele Oliviera pervasızıyla Ziyech donduğu gitse de takımın havası yerine gelse
Seneye de Muslera gitse hatta

transfer baronu süleyman rodop uyumadıysa bi isim söylesin bari

Tamam da 100 milyon Euro Luk adamı kadroya katiyorsun bu gruptan son 32 ye kalmak için Osimhene ihtiyaç yok son 16 ya kalmak için ihtiyaç var.Simdi söyle düşünelim almak için adam alınsın demiyorum ama eleştirim son ana bırakılıp bir şeylerin yarım kalması bu sadece bu sene olan birşey değil her sene aynı olan şey.Diğelim ki Avrupa'ya yazılmayacak ocakta yazılacak alınan adam peki gerçekten bu mevkilerin dolacagina inaniyormuyuz?
Dursun varken hic birseye inanmiyorum😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt