Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.337
- 30.159
- 1.988
Şampiyonluk kutladın mi orada peki?bağdat caddesinde GS li daha fazla bu arada - bakma burayı kale bellediklerine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonluk kutladın mi orada peki?bağdat caddesinde GS li daha fazla bu arada - bakma burayı kale bellediklerine.
kerem ve manita ha ? adam daha 1 kadeh şarap içmiyor beinsallah ama kerem tavsiyemi dikkate alsin portekizde herkes ingilizce biliyor bir manita alsin eve bicir bicirHem portekizce hem ingilizce baya gelisir iki kavga ettinmi oyle bir konusursunki kendin sasirirsin tecrubeyle sabit
Ben de gelirim senle aga.Bugün bir ortasaha bir kanat transferi yetişmez ise 1 hafta en az yine ceza alırım.
Ft at ve ob kod adlı 3 şahıs bizim için bitmiştirArda Turan
şampiyonluk - uefa - süper kupa (son ikisinde ufaktım tabide)Şampiyonluk kutladın mi orada peki?
Şampiyonluk kutladın mi orada peki?
Ben 13unden sonra kesin gelirimBen de gelirim senle aga.
Antuda ne amaçla bulunduğun önemli.
şampiyon yaptı seni son 2 sene. Elbette savunacaktım.Ft at ve ob kod adlı 3 şahıs bizim için bitmiştir
Allahıma şükürler olsun ki üçünün de haterıyım benim kaliteyi kes
Sen ise en az birinin savunucusuydun bu ayıp sana yeter
Bizdeki bu bütçeyle kralını getirirsin teknik direktörün.Ne diye avrupa düşmanı yerli hocalarla zaman harcayayım.Okan Buruk'tan iyice soğudum, Fatih Tekke gelsin yerine
Pompalama mı pompalattırma mıPompa amaçlı bulundugunu varsayalım düşünceniz ne olurdu
0:45’tekinin can abi oldugu söyleniyor
Yeni yeni kellesmeye baslamis o zamanlar