Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.209
- 18.372
- 1.338
Onyekuru daha 27 yaşındaymış daha fazla sanıyordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Telif at KemalimmmYemin ederim hepsi burayı okuyor
Kaynak benim ulan
görmeyeli futbol bilgin azalmış heisCasamiro gelsin bari mckenny fln olmuyosa. En azından teknik herif
Kaanı düğünümde oynatmam bu kadar netim maksimum stoper yedeği olur sanıldığı kadar sağlam bir oyuncu dğeil Kaan Berkan Kaan’dan daha iyiE baksana bitik diyo kaandan ne farkı var diyo adam. İzlememişsin diyo bana...
Kirk vardirOnyekuru daha 27 yaşındaymış daha fazla sanıyordum
Santim miKirk vardir
T.dönemi bitene kadar şaka yapma
Kalp kırarım
Arthur Melo
Yav hoca ne kaan'ı kaan kim yav, gördük kaan'ı Avrupa da apo kerimden bile daha ağır bir ayaktan bahsediyoruz şu forumun Kaan sevdasını bir çözemedim, yaşadığımız pozisyon sorunlarının çoğunda Kaan efekti var. Adam ağır oğlu ağırÖncelikle izliyorum emin ol buna. Kaandan farkını söyliyim sana.
1- Fiziği daha iyi. Daha güçlü bir oyuncu. Kemik ve vücut yapısı olarak.
2- Uzun pas atar arkadan adrese teslim. Ayakları daha temiz. Ayrıca adam orjinal orta saha devşirme değil.
3- Pozisyon bilgisi Kaandan daha fazla 6 no olarak.
4- Şut çeker.
5- Atak yaparken ceza sahası dışında cok etkinliği var. Kaan bunu pek yapamaz.
6- Kaan dan cok daha fazla tecrübeye sahip. Şampiyonlar ligi Real Madrid Premier Lig vs.
7- Adam halen güçlü ve aktif olarak devamlılığı cok fazla.
Daha saymama gerek varmı?
21 diyor maaasscasemiro net katki saglar
bize torreira öne prese gittiginde arkayi toplayacak adam lazim casemiro bunu fazlasiyla yapar
ayagi da cok iyi
maasin yarisini manuya kitleyerek kiralayabilirsek iyi is olur
Yas ve santim dostum.Santim mi