- 16 Haziran 2010
- 202.610
- 154.338
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmam, açıklanır gün içinde.Osimhen'in hala açıklanmadı bile olmuş işi de bozmuş olabilirler mi acaba?
Ben korkmaya basladim artik
Welcome to Galatasaray
Halen DMC lazım.Ofansif orta saha lazim zaten , Tete/Zaha/Kerem gitti ve belki Ziyech'te gidecekmis.
Bu cocuk playmaker kanat gibi de oynar zaten.
Bak eski mesajımda açıkladım. 3 lü oynuyosan iki defansif gücü yüksek orta saha ihtiyacın var yoksa sürekli kontra yersin. Çünkü stoperlerinin ikisi sürekli kanat beklerinin açığını kaptacak atak yaptığında. Ortada hayvan gibi boşluk verirsin. O yüzden stoperlerin arasına girme özelliği olan bir adam lazım sana yoksa dediğim gibi göbekten cok kontra yersin. Göbekten kontra ya her yakalandığında bek eksiğin yüzünden merkezden kanada uzun topla direk avlarlar seni çünkü bekin yerini koruyan stoper ortaya kaymak zorunda kalır ve çözülmesi en basit taktik bu. Okanın jesusu çözdüğü gibi. Bu sebeple dediğin gibi değil olay. Tam tersiCasemiro rezil durumda. Ayrıca bizim şu an 6 numara almamızın bir mantığı yok. Orayı Torreira ve Kaan ile götürebiliriz. Hatta Demirbay da en iyi futbolunu üçlü stoperin önünde üçlü orta sahada altı numara olarak oynamış. Yani oraya koymamız gereken bir oyuncu yok
Bizim bulmamız gereken oyuncu Sara - Torreira - ??? puzzleını tamamlayacak oyuncu. Bunun da dinamik bir bağlantı oyuncusu olması lazım Casemiro'nun da uzaktan yakından alakası yok bu işle. Elde bunu en iyi yapacak oyuncu Berkan. Onun bir tık iyisini bulmamız lazım Rabiot, Ruiz, McKennie, Goretzka vs. kim olursa. Üst düzey teknik, playmakerlık, ceza sahası koşuları, kanada devrilebilme vs. iyi ekstralar ama mühim olan git gel yapabilecek ve pas bağlantılarını sağlayacak birini bulmak
Videonun içeriğinde transferle ilgili ipucu varsa elimizde patlamaması için açıklamıyorlardır.Osimhen bilerek aciklanmadi işte
Akşam açıklayıp yangını azaltacaklar

Yönetim değişirse gelecek olan bunlardan belki daha akıllı biri olur bunlardan akıl bekleyemeyiz kaç sene oldu artık.Her sene aynı şeyi yaşamaktan artık sıkıldım. "Fırsat transferi" diyerek adam akıllı kadro planlaması bile yapılmadı. Birçok mevkide hem ilk 11'de hem de kadro derinliğinde ciddi eksikler var.Geçen sene şampiyon olmuş takımın bir kaç takviye ile çok iyi yerlere geleceği belliyken son hafta tamamen taktik ve kadroyu değiştirmek tamamen boşa zar atmak.
Al Nassr'da 11 tane yabancı var hakları 8 değil mi bunların? Otavio, Mane dışında kimlerden çıkmak istiyor bunlar acaba?Aynen 4 gun once Sergio Olympiakos'a gidecek yazmis.
O yuzden Otavio olabilir.