Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle olunca sadece bir taraftan saldırabiliyorsun. İki taraftan da saldırabilmemiz gerek. Bazen dediğin ceza sahası dışında durup dengeyi kurup pas istasyonu olup bağlantı yapan isim Sara olacak, bazen de öbür tarafta oynayan orta saha olacak. İdeali budur. Ayrıca bence hadi hücum etmeyi geçtim Torreira yahut Casemiro ceza sahasının dış çaprazıyla orta sahanın ortası arasındaki bölge için sorumlu pas istasyonu olmaya uygun değil. Belki Torreira bunu birazcık yapabilir ama onun da pas alışkanlıkları öyle değil öne gönderince görüyoruz. Casemiro zaten yapamaz çünkü o kadar bir alanı kapatması mümkün değilŞöyle düşün 3 stoper ve bir 6 no geride beklerken 6 oyuncu atak yapacaksın. Toreira yada casemeiro birisi ceza sahası dişinda pas istasyonu olurken diğeri geride durcak. Sara kanatlarda üçgen veya pas desteği yada ceza sahası içinde pozisyona gireceği için ceza sahası dışına bir adam lazım. O adam işte ikinci 6 numaran. Bı şekilde cok daha verimli atak yapar topu ayağında tutar arkayıda sağlama alırsın yoksa 3 lü cidden zor. Sürekli kontra yersin
Ruiz kabul etmişse daha neyi bekliyorsunuz?
cenk ergünParaya bak. Bununla bu sözlesmeyi yapanin ben taa
Yaw jakobs solda konumlanacak sağda kimse olmayacak ortada 2 kişi olacak 3 kişi ilerde bekleyecek fln fln demişsin ya ondan dedim futbolun öyle bişi olmadığını4-4-2 ile benim anlattığımın nasıl bir ilişkisini kurdun anlamadım. Futbol böyle birşey değil diyosun bana anlattığın argüman yok ki. Sen oyun planı vs hiçbişey anlatmamışsın tek anlattığın berkan demirbay filan kötü casemeiro sahada dolaşıyo filan. Ben ne dediğini ne sunduğunu anlamadım. Futbol böyle birşey değilse nasıl birşey ben detaylı anlattımda okuduğunu düşünmüyorum. Çünkü cevabınla benim dediğim cok farklı seyler. Neyse hayırlısı olsun.
Yav ne Onyekuru'su iyice delirdiniz herhalde
Abi bu adam 2.7 almiyor muydu? 5.8 olunca bide faiz mi verdik anlamadimUlan nerdeyse tamamini vermisiz herife
Keske feshetmeyip kadro disi biraksaydik