Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.479
- 66.578
- 5.003
Bu ikisi gelsin adımı dursun yaparım. Bırak ikisini biri bile gelmez bugünOtavio
Kostic
Aksama gelirse bunlar gelir. Stoper gelecegini sanman artik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ikisi gelsin adımı dursun yaparım. Bırak ikisini biri bile gelmez bugünOtavio
Kostic
Aksama gelirse bunlar gelir. Stoper gelecegini sanman artik.
İtalyaya doğru gidiyor harbiEvet son bir umut. Osimheni getiren ucak su an ülke sinirlarini geciyor ve burnunu tekrar Italya ya dogru ceviriyor. Pilot cok ilginc bir sey yapti. Istanbul'dan Izmire gider gibi yapip son anda burnunu kivirdi ve daha da yükseldi ve tempoyu arttirdi
![]()
Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
The world’s most popular flight tracker. Track planes in real-time on our flight tracker map and get up-to-date flight status & airport information.www.flightradar24.com
Arsenalin ortasahası yok abi salmazlar kimseyi.Surpriz isim olur mu? Olursa Jorginho olabilir.
Nevzort ve bunu kafes dövüşüne sokalım.
Oynatmiyorlar zaten. Son senesine girdi ayrica Merino da alindi.Arsenalin ortasahası yok abi salmazlar kimseyi.
At topu FinkeOsimhen ile İcardi gibi forvetin var, pozisyona sokabilecek kanadın yok. Kim hesaplıyorsa bu kadro mühendisliğini gidip helvasını kavursun.
Amirim, yavaştan transfer olmayacağını kabullenmek gerek. Yönetim yine batırdı, doğal olarak.Surpriz isim olur mu? Olursa Jorginho olabilir.
Paketlediği zaha kadar kanadımız yok şuan ajksdhajksda.Osimhen ile İcardi gibi forvetin var, pozisyona sokabilecek kanadın yok. Kim hesaplıyorsa bu kadro mühendisliğini gidip helvasını kavursun.
Ben salmazlar diye düşünüyorum ki bizim hiç ihtiyacımız yok yumuşak ortasahaya.Oynatmiyorlar zaten. Son senesine girdi ayrica Merino da alindi.
Şu seviye yönetimi anadolu klübünde yapsalar 2. yılda klüp batar.Şu yapılan alenen başarımıza kast etmek ya. Sezonu iki hamle ile iyi noktalara götürebilecek iken kadroyu topal bırakmak.
Siz Galatasaray'ı yönetmeyi hak etmiyorsunuz.
Bunlarin beceriksiz oldugunu biliyoruz zaten ama aksama 1-2 isim cikabilir.Amirim, yavaştan transfer olmayacağını kabullenmek gerek. Yönetim yine batırdı, doğal olarak.
Okan cidden o herifin düğününe gidiyorsa kovsunlarO uçak hoca'yı almaya gidiyordur. Malum acur'un düğünü var.