Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kadro 2 forvetli sistemi asla kaldırmaz. Kanat baris dışında yok, orta saha zayıf. Adam alamazsak büyük hayal kırıklığı olacak. Kostic ve rabiot dışında ihtimal de kalmadı sanki.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece orta saha ve kanat transferi bile Avrupa için bizi kurtarır. Umarım yönetim, yeni bir rezilliğe imza atıp günü 0 transferle kapatmaz.

Osimhen pastanın altın çileği ama asıl sıkıntı elimizde pasta yok. :asd:

Ulan şerrolar takımın kolunu bacağını kestiniz finalden bahsediyorsunuz bu takım yeterliyse niye daha fazla alternatif varken Young Boys'u eleyemedin? Bir tane forvet aldın diye adamın süper güçleri olduğunu mu düşünüyorsun ne iş bilmez adamlar çıktı, Osimhen yerine ihtiyaçlar alınsa daha mantıklı ve mutlu edici olurdu ama işiniz gücünüz şov.
Bazı kısımlarına katılıyorum renktaş ama Oshimen ihtlyaçtı icardi sakat

Bugun böyle biterse Samiyen Haber dahil tüm hesapları yasaklıya alalım mümkünse

Şükür Malta’ya döndü korktum Nijerya gidiyor diye 😂😂

Icardi dönene kadar sıkıntı yok sonrasında sistem değişikliği gerekiyor değişikliğe uygun oyuncu sayımız yeterli değil aksamalar olabilir takımda

Delireceö bu maltada ne var bence şey olabilir bu İtalya havaalanında sorun oldu ya geçen çıkamadılar bu malta özel bi havaalanı belki o yüzden orayı tercih ediyor olabilirler

Bu saate kadar isim çıkmaması herhangi bir hareketin olmadığını gösteriyor malesef . Yönetim istifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt