Temuçin Türkboyu
Tecrübeli Üye
- 12 Temmuz 2010
- 5.864
- 1.796
- 1.588
Vay anasını, kimse mi yok?
Ben dedim cosuyodur şimdi ortalık
Ben dedim cosuyodur şimdi ortalık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyoruz 2 Eylül'de gelen Malta'daki uçak vs diye konuşulan uçak bu..Maltaya gidiyor galiba ne var malta da ?
Bazı kısımlarına katılıyorum renktaş ama Oshimen ihtlyaçtı icardi sakatUlan şerrolar takımın kolunu bacağını kestiniz finalden bahsediyorsunuz bu takım yeterliyse niye daha fazla alternatif varken Young Boys'u eleyemedin? Bir tane forvet aldın diye adamın süper güçleri olduğunu mu düşünüyorsun ne iş bilmez adamlar çıktı, Osimhen yerine ihtiyaçlar alınsa daha mantıklı ve mutlu edici olurdu ama işiniz gücünüz şov.
İstanbul'un ulaşım sorununa kalıcı bir çözüm getirmeyi hedefleyen Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği (Uygulama Bazlı Ulaşım Sistemi), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) gündem maddesi oldu.2 transfer ise 2 uçak olması lazım değilmi
Muhtemelen İcardi'den oyun kurucu forvet çıkarmaya çalışacağız. Çünkü takımda bir Sara kaldı o da daha çok derin oyun kurucu rolünü yapabilecek oyuncuicardi kanat oynar mı![]()
Keşke lecce ile anlaşsa da dönmese madem 1 yılı yaktık değişime gidiyoruz komple gidelimOkan 1 gun daha kalayim demis Italya'da