Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
Jakobs sol stoper olur. Kostic de 5 linin sol kanadı olabilir.adam hayatında sol stoper oynamamış. madem kostic'i alıyorsun jakobs'u niye aldın? git o parayla bir stoper al bari. böyle plansızlık olmaz.
Jakobs sol stoper olur. Kostic de 5 linin sol kanadı olabilir.adam hayatında sol stoper oynamamış. madem kostic'i alıyorsun jakobs'u niye aldın? git o parayla bir stoper al bari. böyle plansızlık olmaz.
Baska oyuncu yok zaten okanball uc santrafor yunusta merkez orta saha oynatBu sene 433 oynarız bolbol.
İlerde Batshuayi Icardi Osimhen üçlüsü olur geriden uzun top şişiririz bunlara taktik bu.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yahu parasını tam ödüyoruz sıkıntı burada zaten bu maliyeti göze alıyorsan yer açmak içindir senin dediğin olması için bizim için göndermenin fırsat olması lazım ama değil işteİlgisi ne, kullanacağımız bir adam olsa alaka kuracağım ama sergioyu bugün göndermekle bugün adam geliyoru kafam basmıyor, nöbete bakmaktan kafam durdu belki de bilemiyorum
Korksun yalama tayfa.Muhabir tayfa nasıl korkuyorsa tarftardan - gık çıkmıyor gık.
jakobs hayatında stoper oynamamış diyorum sana artı kostic haziran'da sakatlandı 3 aydır ne koşuyor ne top oynuyor adam forma girene kadar şubat-mart olur. gereksiz transfer.Jakobs sol stoper Kostic 5 linin sol kanadı olabilir.
Her şeyin bir ilki vardır.jakobs hayatında stoper oynamamış diyorum sana artı kostic haziran'da sakatlandı 3 aydır ne koşuyor ne top oynuyor adam forma girene kadar şubat-mart olur. gereksiz transfer.
Abdülkerimi bu role yazarken tam olarak ne hayal ediyorsunuz merak ediyorum. O rol şimdiki rolünden daha fazla alanı kontrol etmesini zaruri kılıyor. Davinson gibi atletizm ve hız şart. Madara olur 2 pasta açık alanda. Rakibin kanatlarıyla eşleşir sürekli bu düzende kenar stoperler.
dayanamayıp bize akıl vermeye çalışırlar gün sonunda yine deMuhabir tayfa nasıl korkuyorsa tarftardan - gık çıkmıyor gık.
Evet.forum tapatalk çalışıyor mu
transfer bekliyor musunLauriente guzel olur artik bu saatten sonra daha iyisini beklemeyin ama bence Kostic gelecek.