Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam 16 senedir forumdayim. Dönem dönem aktiv olsam da,genel olarak okumayi tercih ediyorum. Bırakın daha önce ceza almayı myc bile almadım bu 16 senede. An itibariyle alacagim cezayıda göze alarak siz değerli renktaslarima bir teklifim var: şayet bu beceriksizler gereken transferleri yapmazlarsa, isteyen istediği kişiye edeceği edebi küfürleri mesaj olarak bana atsın,bende onları güzelce düzenleyip sizler adına paylaşacağım.

Saygilarimla.

Tam 16 senedir forumdayim. Dönem dönem aktiv olsam da,genel olarak okumayi tercih ediyorum. Bırakın daha önce ceza almayı myc bile almadım bu 16 senede. An itibariyle alacagim cezayıda göze alarak siz değerli renktaslarima bir teklifim var: şayet bu beceriksizler gereken transferleri yapmazlarsa, isteyen istediği kişiye edeceği edebi küfürleri mesaj olarak bana atsın,bende onları güzelce düzenleyip sizler adına paylaşacağım.

Saygilarimla.
Halkı tahrik etmeyelim

3-5-2 oynayacaksak melo iyi olabilir ama pasa dayalı oynamamız lazım düşük tempoda top kaybı yapmadan

Okan buruk ve dursun özbek yönetimi galatasaray'a ihanet etmişlerdir. Galatasarayın genleri türk olmayan takımları yenmektir sen bu geleneği boşverip sadece türkiye ligini düşünemezsin bu genlerine ihanettir.

Biz bu plansız programsız kadro ile bile şampiyonluğa oynarız.Ama bu yönetim ve okanin yaptığı saçmalığı unutmayız. Bir klup bu kadar mı zarara sokukur,bu kadar mı yanlış işler yapılır,ali koç başkan olsa bu kadar kötülük yapamazdı.

Oyuncu almadan oyuncu gönderen böyle ortada kalır. Beceriksizler. Sen Falcao'yu zamanında almaya çalışırken adamlar kadroya Ben Yedder'i almıştı öyle göndermişti Falcao'yu.

Osimhen'e kim gol attıracak? Barış Alper, Yunus falan asistçiliğiyle öne çıkan adamlar değil. Tüm yük ortasahaya kalacak.

Sırf forvet hattı 20 milyon euroya oynuyor nasıl Avrupa önemsiz ya.

gomisi gönderip santraforsuz kaldığımız dönemden daha büyük skandal

Saygilarimla.
Büyüksün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt