Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.300
- 17.288
- 1.148
Rabyo nun anasi maskeli partideeeeeeee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuh vatana ihanet sakin almayinGalatasaray'ın Adrien Rabiot için yaptığı son teklif: 8.75 milyon euro maaş. 3 sezona yayılmış taksitlerle 5 milyon euro imza parası. Rabiot'un annesi Veronique Rabiot'a 3.25 milyon euro menajerlik ücreti.
%100 öyle çünkü çok net bu kısma zoomladılar ve beklettiler üstüne horoz + fransa bayrağı daha ötesi yok.
Yok ben dominant karakterli karıları seviyorum. Hani şu ben yola hizaya girmem diyenler var yaMature severmisin ahbap
Osimhenin muhabir arkadaşı BuchiBlackpanther gibi biri daha vardı
Bugün paylaştığım 4-4-2 Elmas (4-1-2-1-2) dizilişi hakkında bir görüşün var mı olur da hiç transfer yapamadığımız bir senaryo için? Oynaması zor ama nispeten ona yatkın oyuncumuz var elimizde, bir orta saha transferiyle Fatih Terim'in de görece başarılı olduğu o sistemi deneyebiliriz. Orada arkada Melo vardı tabii ki, o doğrudan etki ediyor, kolaylaştırıyordu o oyunu oynamayı.Benim kafamdaki kurgu da Hermoso'dan beri o ama adam gelmezse mecbur o rolü Apokerim oynayacak.