Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabyoya maaşıni 1 saat geç yatirsak o deli kadin atv ye çıkıp konuşur
:asd:
Yapmadığı bir şey değil bu arada;

"Veronica Rabiot'tan itiraf​

Mali raporlarda oyuncuların pandeminin ilk dört ayında maaşlarındna feragat ettiğini açıklayan ancak bu süreçte oyunculara gizlice üç aylık ödeme yapıldığı ortaya çıkan Juventus'un borsa manipülasyonu nedeniyle ağır cezalarla karşı karşıya olduğu bilinirken, Rabiot'un annesi dört aylık maaş talebinde bulunduklarını ancak sadece üç aylık maaş aldıklarını söyledi. "

Elde kanat rotasyonu diye de bir şey kalmadığı için belki denenebilir bir diziliş olabilir ama çok çok iyi kurgulanması gerekiyor

Ekli dosyayı görüntüle 260541Ekli dosyayı görüntüle 260542

Vallaha açıkçası bana sağdaki külliyen olmaz gibi geldi.. Soldaki de işte cidden zor... Ayrıca böyle çıkıyorsan zaten Kaan'la yine üçlü stoper çık... Bilemedim pek sinmedi içime, en azından ilk bakışta oturtamadım hiç... Kusura bakma...

En baştan beri bugün 2 transfer yaparlar diyordum ama öyle birşey olsa şimdiye düşerdi şurada ne kaldı

Video da eflatun beyaz ve kırmızı tüyler görüyorum üstelik Fransa bayrağı rengindeki hanımefendi Rabiot u çağrıştırıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rabiotnun 3 yıllık maliyeti 40 milyon euroyu geçiyor sonrasında bizim beceriksizler satamaz zaten.. . Bu nasıl bir manyaklik yaw 40 milyon geri dönüşsüz yatırım bari Young boys maçından önce ugrassaydiniz en azından SL geliri falan kuratrirdik bir yandan
Bunu diger avrupa takimlari hesaba kattigi icin almadi bence. Alirsa araplar alir.

Şaka gibi, kanat almamak intihar resmen. Biz kerem varken bile kanat derken, hiç kimseyi almiyoruz oraya

Ekli dosyayı görüntüle 260547
GWpPpp5WYAAkVwM
bu bildiğin ZAHA--LYON göndermesi

Vallaha açıkçası bana sağdaki külliyen olmaz gibi geldi.. Soldaki de işte cidden zor... Ayrıca böyle çıkıyorsan zaten Kaan'la yine üçlü stoper çık... Bilemedim pek sinmedi içime, en azından ilk bakışta oturtamadım hiç... Kusura bakma...
Benim de içime sinen bir kadro değil maalesef, bu senaryoyu en gerçekçi kılabilecek oyuncu McKennie idi aslında da olmadı işte

Osimheni 6 milyona alan Rabyota 30 milyon falan vermez yav.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Video da eflatun beyaz ve kırmızı tüyler görüyorum üstelik Fransa bayrağı rengindeki hanımefendi Rabiot u çağrıştırıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orada sırtı dönük bir kıvırcık var çok kadraja soktular onu mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt