Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 23.034
- 11.484
- 1.223
Fısıldayan kadın yaşlı duruyor biraz daha acaba mı demeden edemiyorum bendeÖyle söylemler var.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fısıldayan kadın yaşlı duruyor biraz daha acaba mı demeden edemiyorum bendeÖyle söylemler var.
Rabyoya maaşıni 1 saat geç yatirsak o deli kadin atv ye çıkıp konuşur
Elde kanat rotasyonu diye de bir şey kalmadığı için belki denenebilir bir diziliş olabilir ama çok çok iyi kurgulanması gerekiyor
Ekli dosyayı görüntüle 260541Ekli dosyayı görüntüle 260542
Bunu diger avrupa takimlari hesaba kattigi icin almadi bence. Alirsa araplar alir.Rabiotnun 3 yıllık maliyeti 40 milyon euroyu geçiyor sonrasında bizim beceriksizler satamaz zaten.. . Bu nasıl bir manyaklik yaw 40 milyon geri dönüşsüz yatırım bari Young boys maçından önce ugrassaydiniz en azından SL geliri falan kuratrirdik bir yandan
Akli varsa buraua gelir zaten en az haftada 1 programa cikar 2-3m da öyle kaldirir
Yapmadığı bir şey değil bu arada;
![]()
Soruşturma altındaki Juventus'u Adrien Rabiot'un annesi Veronica'nın savcılık ifadesi yaktı | Goal.com Türkçe
Borsa manipülasyonu nedeniyle ağır cezalarla karşı karşıya olan Juventus, Fransız oyuncunun annesinin yaptığı açıklamayla zor durumda kladı.www.goal.com
bu bildiğin ZAHA--LYON göndermesi
Benim de içime sinen bir kadro değil maalesef, bu senaryoyu en gerçekçi kılabilecek oyuncu McKennie idi aslında da olmadı işteVallaha açıkçası bana sağdaki külliyen olmaz gibi geldi.. Soldaki de işte cidden zor... Ayrıca böyle çıkıyorsan zaten Kaan'la yine üçlü stoper çık... Bilemedim pek sinmedi içime, en azından ilk bakışta oturtamadım hiç... Kusura bakma...
Orada sırtı dönük bir kıvırcık var çok kadraja soktular onu meselaVideo da eflatun beyaz ve kırmızı tüyler görüyorum üstelik Fransa bayrağı rengindeki hanımefendi Rabiot u çağrıştırıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sesli kahkaha attımRabyoya maaşıni 1 saat geç yatirsak o deli kadin atv ye çıkıp konuşur