Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.871
- 36.397
- 3.798
Muslera kaç maç ceza alacak acaba 3 alır herhalde. Bu da stopere Ahmetcan Kaplan işinin mantıklı il olacağını gösteren bir diğer detay. Emirhan İlkhan rotasyon için aynı şekilde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rize'nin kalecisi Gökhan Akkan'ı parçalar.rize macında oynar mı?
Gün içinde bu başlığı takip edin, bol bol haber düşecek. Enerjinizi toplarLan yarın nasıl caliscaz uyuyamıyorum ama hayvan gibi uykum var

Süre bulur bence.rize macında oynar mı?
gündem neyBazı ruh sağlığı iyi olmayan kişiler var sosyal medyada; "Osimhen'i gündem değiştirmek için transfer ediyor Galatasaray" yazıyorlar. Arkadaş gündem değiştirmek için böyle bir transfer yapacak gücümüz varsa siz zaten Galatasaray'ın adım attığı yerden, adının geçtiği yerden korkun, kaçın. Böyle pırıl pırıl zekaları gördükçe bir garip oluyorum
Karaborsa bilet konusunu, başkan ile Okan Buruk istifa söylemlerini yani sırf olumsuz havayı değiştirmek için yapılmış transfermişgündem ney

Sami Yen Haber ve diğer hesapların hepsi paylaştı ama Drogba fotoğrafına montaj olabilir ya da gerçek olabilir.
Sami Yen Haber ve diğer hesapların hepsi paylaştı ama Drogba fotoğrafına montaj olabilir ya da gerçek olabilir.