Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha'yı geri istesek olmaz mı? Hoca 2 ay önce 5 kanat oyuncum var diyordun. Şimdi kanat arıyoruz.

Orta saha ve kanat oyuncusu almazsak işimiz zor. Stoperi geçtim artık. Orayı idare edeceğiz.

Ama orta saha ve kanat lazım.

Kadroda ileriyi Ferrari yaptık kanatlar ve orta saha Toyota ile takılıyoruz gibi oldu.

Umarım bu 2 mevki için çözümleri vardır.

Forvetle kapadık mı transferi?

Orta saha kanat lazım inşallah farkındalardır

Osimhen'in maliyetini çok bulan bizim taraftarı anlarım ama batacaklar cart curt diyen Fb taraftarını anlamam.

4 işlem biliyorlarsa sadece Mourinho maliyetinin Okan Buruk+Osimhen'e eşit olduğunu da hesaplayabilirler.

Kanat kalmadi elimizde bide 3luye donuyorsak saglam bir orta saha sart oglu sart.2 gun sonra butun pozitif hava bozulur bu transferler olmazsa.

Amerikalı Ozan Tufan’a da fitim sözleşmesinin de son senesiymiş, kelepir fiyata çözelim.
Orta sahaya dinamik dribblingci adam lazım.
Tabi fabian ve rabiot isimleri geçince milletin burun kıvırması normal ama takım yapısına baktığımızda en çok iş görecek adam mckennie bence. Umarım o gelir. Geçen sene çok iyiydi juvede

Olm benim gözler gidiyor 2-3 saat maks ya uyudum ya uyumadım bütün Gsliler zombi gibidir bugün iş yerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt