Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla bilmiyorum artık hoca nasıl yapacak bu işi

4lü devam edeceksek barış sola sara sağa atılabilir sanki, engin baytar tarzı kullanırız sarayı.

torreira-sara asla olmaz

Bence hiçbir dörtlü olmamalı artık. Bekler uygun değil gibi... Ya Barış'ı 4'lü defansın beki yaparak bozacaksın, etkinliğini düşüreceksin... Ya da oraya bi transfer daha yapacaksın. Jakobs'a da ofansif diyorlar, atletik biri olmasına rağmen...

Dediğin gibi Sara sağa çekilerek, Boey gibi bir bek alınarak, yine tempolu bir sol kanat alınarak belki yapılabilir dediğin gibi ama o transfer operasyonu üçlü için olandan da daha saçma sapan zor bir hal alıyor.

Arias bitmiş heralde umarım yüksek bonservis vermemişizdir eleman gençte değil ki yine unkown hamleye milyon dolarlar saçmayalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ramos 38 yaşındaymış ben 35 sanıyodum aman diyim gerek yok stoper var zaten ortasaha ve kanat şart

Gülmeyin ama akşam twitter'ı ilk açtığımda 433'ün bizim formalı Osimhen paylaşımı vardı ne dersiniz gibisinden. Trabzon'un forveti Onuachu sanıp sinirlenmiştim, dikkatli bakmadan geçmiştim. 1 saat sonra duvarda peşpeşe Osimhen görünce jeton düştü. Beynim ne kadar ihtimal vermediyse artık adamı görüp başkası sanmışım. Hayırlı olur inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt