- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
hakan motz taktiği yaniBiraz akillansin belki sonra tekrar bakariz.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan motz taktiği yaniBiraz akillansin belki sonra tekrar bakariz.

Kaynak filan yok bir deli kuyuya tas atti psg de baya geri planda kalmis belki kiralik olur diye hayal kuruyoruzYav bu Ruiz nerden cikti biri anlatsin
Hangi kaynak yazdi
bir kanat her türlü gelir diye düşünüyorum.
zaten elde barış haricinde direkt 11'e yazılacak adam kalmadı
takımda dribling, adam eksiltme problemi var.
ama orta saha alırlar mı emin değilim. okan kendi sözünü çiğnememek için istemeyebilir.
kolpa degil mi?Fabian Ruiz'i de yarın getirecekler sanırım. Şöyle bir durum var aynı tip oyuncu Sara var bizde. Daha sert biri lazım. Rabiot ve Ruiz beraber gelse ne güzel olur.
Abi senin çay molasi saatin gelmiş. Biri gelse yeter derken ikisi diyorsunFabian Ruiz'i de yarın getirecekler sanırım. Şöyle bir durum var aynı tip oyuncu Sara var bizde. Daha sert biri lazım. Rabiot ve Ruiz beraber gelse ne güzel olur.
Kerem Aktürkoğlu'nun gidişi neşelendirmiş gibi ortalığı bence heaaaa kanks yav
Güzel olur.3 5 2 nasıl olur hem orta saha kalabalık olur senin kadroya da fitim
Onunde 3 deve disi adam var 4.yedek konumundaymis birakin beni gideyim demisNe ruizi yav psg de sorunmu yaşamıs kesin simulasyona girdik bunlar gerçek değil
Müthis bir gündü knk, yarin daha da iyi olacak insBir girdim osimhen konuşuluyordu güldüm çıktımçok fazla girmeyesim tuttu bugun herif geliyor geçen yazda tatile çikarken transfer takibini bırakmıstim zaha gelmişti :d
Bilgi geldi.ne dersin adminim nerden cıktı o
komageneden bi yarım kilo çiğköfte söyleyeyim sana adres verdondurma yıyorum
icim sogumuyor
ayrılık acısı gece basarmış
benden ne diye bahsedeceksinİleride çocuğum olursa gsc ile ilgili anlatacağım 2 olay: Vecino yangını+ osimhen hikayesi. Öğlen resmen 3ten sonra çalışmadım gibi birşey. Maillere bakarken yandan forumu refresh yapıyordum.
2 kesin 2. Seçenek 3 ve 4 ile olmuyor valla defanstaki defolari ancak 2 kapatır. Her yerden açık veriyoruz.Güzel olur.
2 imkanımız var.
[ 1 ] Osimhen Kanat Winger Tarzı 433'de
[ 2 ] İcardi - Osimhen çift Forvet 352 / 3412 / 3142 "3lü sistem" de
[3] Klasik 442 Çift Forvet İcardi - Osimhen
[ 4 ] 4231 tek forvet Osimhen. İcardi fit olunca kim formdaysa O oynar birisi yedek.
Hermosoda beni kandıran adam diyebilirimbenden ne diye bahsedeceksin