Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.236
- 2.319
- 473
Yolu açık olsun. Demekki bi ilgi olmadı bizdenAlex Telles, Brezilya ekibi Botafogo'ya transfer oldu. (Fabrizio Romano)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yolu açık olsun. Demekki bi ilgi olmadı bizdenAlex Telles, Brezilya ekibi Botafogo'ya transfer oldu. (Fabrizio Romano)
uçak böreği ve kurabiyesiyle ünlü kavalada az kaldı az geliyor
Tamam işte sertlik ve dinamizmi Rabiot katar hücum aklını ve tekniği de Ruiz katar.Abi senin çay molasi saatin gelmiş. Biri gelse yeter derken ikisi diyorsun
Rabiot icin ugrasiyormusuz, baska os ismi gecmediOrtasaha haberi varmi arkadaşlar?
Bugün pek takip edemedim
Yavv heyecan arıyoruz. Kolpalandik ama olsun iyiydiKaynak filan yok bir deli kuyuya tas atti psg de baya geri planda kalmis belki kiralik olur diye hayal kuruyoruz
Yok yav jardel top5 forvetten biri değildibenim peder jardeli fena övüyor böyle bir golcü gelmedi diyor ben o zamanlar embriyo olduğum için he hı diyorum ama var mıdır aslı
1 kanatMüthis bir gündü knk, yarin daha da iyi olacak ins.
10da açtı yayini üstadbu htalks 8 den beri yayında hiç oturduğu yerden kalkmadı tuvaleti de mi gelmedi bu adamın bok çuvalı gibi oturuyor
var tabi kafa-ayak finishing ve pozisyon alma 20 idi jardelde. ama ağır ve çevik olmayan bir topçu idi. ama osimhen manyağı inanılmaz atlet ve kafa ayak finisihing 19 öyle düşün.benim peder jardeli fena övüyor böyle bir golcü gelmedi diyor ben o zamanlar embriyo olduğum için he hı diyorum ama var mıdır aslı
Yusuf kalır gibi geliyor sosyal medyada da ads maçından sonra baskı vardı. Yusufu neden oynatmiyor diyeMuslera
Jelert
Davinson
Nelsson
Jakobs
Torreira
Gabriel Sara
Ziyech
Mertens
Osimhen
Batshuayi
Icardi
_________