Yusuf kalirsa 1 transfer hakkimiz kalir, haberlere gore 2 oyuncu icin gorusuluyor deniyor yani o durumda Yusuf kalamaz zaten.Yusuf kalır gibi geliyor sosyal medyada da ads maçından sonra baskı vardı. Yusufu neden oynatmiyor diye
Yusuf kalirsa 1 transfer hakkimiz kalir, haberlere gore 2 oyuncu icin gorusuluyor deniyor yani o durumda Yusuf kalamaz zaten.Yusuf kalır gibi geliyor sosyal medyada da ads maçından sonra baskı vardı. Yusufu neden oynatmiyor diye
Bu avatar ne lan kanks yavTwitter'da rakip takımın tweetlerini okuyup daha da keyiflenelim biz bence yav![]()

seni iyi görmedim müns başka biri mi atıyor bu postları şair gibi yazıyorsunYarın herkes işte uykusuzluktan ruh gibi dolaşmak pahasına burada bekliyor
Ki yarın bile heyecandan herkes elinde telefonla gezecektir

Ziyech'den çıkacaz gibi geliyor son maç süre bile vermedik.Yusuf kalirsa 1 transfer hakkimiz kalir, haberlere gore 2 oyuncu icin gorusuluyor deniyor yani o durumda Yusuf kalamaz zaten.
carlos vinicius'un bir tık ustuydubenim peder jardeli fena övüyor böyle bir golcü gelmedi diyor ben o zamanlar embriyo olduğum için he hı diyorum ama var mıdır aslı
Link ve(ya) Screenshot isteriz RemkdasssTwitter'da rakip takımın tweetlerini okuyup daha da keyiflenelim biz bence yav![]()

Arias tanimiyorumSol Açık Adaylar:
#Aries
#Kostic
#Armand Lauriente
Kimi isterseniz?
Fenerbahçe Cumhuriyeti vurmasın uçağı aman.. kuşlar ölmuş durumda şu andaUçak Türkiye topraklarına giriyor.
Ruh hastasıyız hepimizseni iyi görmedim müns başka biri mi atıyor bu postları şair gibi yazıyorsun
Arabistan icin transfer donemi kapanmadi mi? Oyleyse bir tek Yunanistan kalir oraya gider mi bilemedim.Ziyech'den çıkacaz gibi geliyor son maç süre bile vermedik.
Bu kadar kudurduklarına şahit olmamıştım Zaha'da bile böylesi bu kadar büyük şok olmamışlardı.Fenerbahçe Cumhuriyeti vurmasın uçağı aman.. kuşlara olmuş durumda şu anda
Sözleşme fesih yoluna gidilebilir, yarın baya hareketli olur gibi geliyor.Arabistan icin transfer donemi kapanmadi mi? Oyleyse bir tek Yunanistan kalir oraya gider mi bilemedim.