Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncel 3-5-2 oynayan avrupa takımı var mı dizilişine oyuncu profillerine bakalım

Normalde takimlar yeni sisteme gecmek icin hazirlik dönemini kullanir. Umarim üclü defans oturuyum diyene kadar cok zaman gecmez. Yoksa Derbide sorun yasariz

Sen forvet alıyorsun tamam eyvallah da bu adama topu kim getirecek. Kerem yok zaha yok tete yok ziyech de bugün ben gidiyorum derse ne olacak. Zaten dilimizde tüy bitti orta saha orta saha diye diye. Ne olacak bu işler anlamadım gitti.

Kesinlikle 2 kanatta oynayabilen kaliteli bir futbolcu almak zorundalar. Orta saha transferi çok gerekliydi ama artık kanat oyuncusu daha gerekli hale geldi..

Uefa'ya liste bildirim saati bu gece mi son ? bilen biri yeşillendirebilir mi?

3-5-2 ve 3-4-3 devamlı oynandığında çok mükemmel taktik bence ama süreklilik lazım

Bu arada McKenniye'yi nasıl almayı planlıyoruz? Kiralık mı opsiyonlu mu direkt bonservisiyle mi? Nasıl geliyor bu adam

Normalde takimlar yeni sisteme gecmek icin hazirlik dönemini kullanir. Umarim üclü defans oturuyum diyene kadar cok zaman gecmez. Yoksa Derbide sorun yasariz
Çok doğru ama diğer yandan bizim 4’lü defans çok sıkıntılı şuan. Adanada Ali Yavuz Kol’a pozisyon veriyorsun devamlı

Osimhen'i kiralamak ne kadar iyi ise, Keremi yerini doldurmadan satmak o kadar kotu olur. Degerli arsani satip, en luks semtte 1 sene yasamak icin harcamak gibi. Hem genc yillarca hizmet edecek Turk alinmali hem de Mckennie ya da mudahili.

Keremin gitmesi iyi oldu sözleşme uzatacagini düşünmüyordum.Ancak yerini mutlaka doldurmamiz lazım bir an önce Ariasi açıklamasi gerekiyor kulübün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt