Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Tam kendimizi sıyırdık bu işlerden derken 100 m luk topçu çektiler. O zaman orta saha stoper ve yedek sol bek alın. Takım tamamlansın bir işe yarasın Osimhen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim kesinlikle Leverkusen sistemine geçmemiz lazıminter direkt 352
leverkusen 3421
4 eylül 00:00 son işteUefa'ya liste bildirim saati bu gece mi son ? bilen biri yeşillendirebilir mi?
forumdq oyncu degil defol denilenler gitti hocam simdinniye boyle olduAkıl tutulması başka birşey değil
3 as forvet var ama kanat yok
Bizim kesinlikle Leverkusen sistemine geçmemiz lazım
Mertens Sara'yı keser. Gabriel'i hiç beğenmedim ben.
Zaten leverkuzen gibi gereğinde kapanamayız bizrenktaş onu en çok düşündüm ama keremin gidişi ve osimhenin gelişi ile tek forvet imkansız hale geldi
mecburen interden devam edecek gibiyiz
Kerem gitti kurtuldu, bizim için büyük kayıp üzüldüm ama çok da iyi takıma gitti kendisi açısından. Ofansif bir takım zayıf bir lig ve her sene CL oynayan bir takım. Allah yürü ya kulum dedi resmen.Kerem bu lige çok uygundu aynı edin visca gibi skor kasıyordu her sene 15-20 gol katkısı olan adamdı o açıdan kötü ama kendisi için iyi
Bu arada zaha kerem ziyech geçen sezon 50 gol katkısı yapmış. - 50 gol ile başladık bu seneye.Osimhen umarım parçalar.
Zaten leverkuzen gibi gereğinde kapanamayız biz
Emin gitmeseydi sol stoper oynardı