Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.236
- 2.319
- 473
Yusuf belki de yunusa şans verdi ama değerlendiremedi maalesefYusuf ve yunus sistem değişikliği olursa daha az oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf belki de yunusa şans verdi ama değerlendiremedi maalesefYusuf ve yunus sistem değişikliği olursa daha az oynar
Kaldı ki yağa ihtiyacı hiç yok zatenTransfer gelince Dursun'a yağ yakacak değiliz.
Kaldı ki takımın ahenginin içine ettiler plansız programsız.
Yönetim İSTİFA.
Kaç haftadır bas bas bağırıyorum okan kalacaksa yabancı bir yardımcı gelsin diye sağol renktaşEvet, aslında hoca da ılımlı bir karakter, yabancı kaliteli yardımcılar bulabilsek Okan hoca da bir üst kaliteye yükselirdi...
Orta saha mi dolduracaklarAli Koç rabiot ile kesin görüşmüştür ya bütün servetini harcayacak saftirik
fred varken imkansızAli Koç rabiot ile kesin görüşmüştür ya bütün servetini harcayacak saftirik

3 luye geçmezse 4-4-2 için hic uygun kanat yok, ortasaha yok. 4 -3-3 için takımda kanat yok ve oshimen ya da icardi yedek kalacak.3lü sisteme geçiş öyle kolay değil ama üçlü sisteme uygun stoperlerimiz olduğunu düşünüyotum bende yoksa bu stoperler nelson, abdülk) çöp olacak. Üçlüde tekrar iş yapablirler.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yusuf, Yunus, Metehan ve Berkan bence yerlilerden katkı verebilecek olanlar. Fırsat bulurlar umarım.Bu karışık kadroda artık Okan hoca inşallah birşeyler çıkarır yeteneğini gösterir. Artık Yusuf veya Yunusu parlatması gerekiyor.