Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.131
- 10.503
- 1.303
Son kontrati olma ihtimali var malum
Daha 29 yaşında 1 yıl 1 yıl 3-4 kontrat daha alır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son kontrati olma ihtimali var malum
4 saatte ikna oldu kaç aydır rabyoo rabyooRabiot ne kıl bir adam çıktın sen yav. 25 yaşındaki 100 milyonluk adam 2 günde ikna oldu sen 3 aydır ikna olmadın. 1 yıllık sözleşmeyle gel sene sonu istediğin takıma gidersin
Bize 3 transfer lazim amirimYarina kadar 2 gun adam getirir bunlar o vakit.
Getirmeliler kadro sayısal olarak eksik.Yarina kadar 2 gun adam getirir bunlar o vakit.
farklı hocamCL icin bugun son gun.
Avrupa ligi farkli mi?
Dur bir bakayim.
2 'den fazla olmaz bu saatten sonra. Eldeki yabanci sayisi el vermiyor.Bize 3 transfer lazim amirim
Bence o ihtimal son ana kadar devam eder. Büyük takımlar Rabiot'u şampiyonlar ligi için almaz. Zaten her halükarda son 16 ya kalacaklar gerekirse ligde oynatır şampiyonlar ligi için devre arasını beklerler. Eğer rabiot olmuyor ise çok beklemeden işimize baksak daha iyi olurbugün cl içinse büyük balıklar rabiot için elenir
Allahım parmaklardaki beyazlık bile aynı.
Sürpriz ayrilik olur belki2 'den fazla olmaz bu saatten sonra. Eldeki yabanci sayisi el vermiyor.
Recep agliyor zaten, napalim yas mi tutalim?Siz vefasız taraftarsınız
Kerem gitti Kerem
Ben osimhen ile ses kesip tamamen kapatacaklarından tırsıyorum valla1.5 gün var 3 Adam sığar bu süreye
Evet haklisin, kötü intibada artık durumu ama ben eğer 3luye dönülmesi düşüncesi var ise kadro temizlemesi için en sona bırakırdım onu sözleşme feshi için. Mecbur kalinirsa kullanılabilir bi şekilde diye düşünüyorum.Oliveranın varlığı en büyük defo abi aman diyim