Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.811
- 911
- 1.683
ruiz diyoruzda. ruizi psg bırakırmı ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Buruk kim çıkıp söyleyin? Deniz Zorlu olabilir mi? Forumdaki en olumlu kişi kendisi çünküOkan hocanın oglu bu forumu okuyor bu arada sürekli
En güncel bilgiye o sahiptir su an
Gol hazirlayici olarak Rabiot daha uygun degil mi sence Osimhen'in olduğu denklemde. Osimhen oyun kurmaya katılmıyor fazla. Adama leblebi gibi hazırlamak lazım.McKennie: Enerji, dinamizm, tempo, savaşçı ruhu
Rabiot: Teknik yetenek, oyun görüşü, pas becerisi
Ben McKennie isterim.
Hem Rabiot hem Mckennie gelsin
Yav abartmayın
Rabiot, McKennie için yazdığın her şeyi ondan daha iyi yapıyor. Rabiot elit oyuncu. McKennie ise Juve seviyesine yakışmayan vasat bir adam.
Aspordan sonrasini okumadim tuvalet kagidiA Spor'da Galatasaray Hummels'i istedi ama o transfer olmadı dediler.Ramosla da görüşülecekmiş ama en az 2 yıllık sözleşme ve 5 milyon euro maaş bekliyomuş.1+1 ve maaşında indirim olursa Galatasaray alır şeklinde konuştular ama daha genç oyuncularla da görüşmeler varmış Fransa Ligi'nden..
Nijeryayı arkamıza aldık KemalimmmEkli dosyayı görüntüle 260163
Sosyal medya da inanılmaz güçlendik nijeriya futbol tayfası var artık arkamizda herif doymamis adam iki yıl bizde kalsın diyor adamı benimsedik diyor
Dinamizm olaraktanBu arada mckennie diyenler neden mckennie mesela maliyet falan mı yoksa futbol aklı olarak sanmıyorum dediğinizi
Yalniz bu salaklar bize karşı ırkçı hareket yaparsa daha sittin sene nijeryali topcu getiremez ne fb ne bjk. Üstüne osayi falan da kaçarEkli dosyayı görüntüle 260163
Sosyal medya da inanılmaz güçlendik nijeriya futbol tayfası var artık arkamizda herif doymamis adam iki yıl bizde kalsın diyor adamı benimsedik diyor