Murat Durmaz
Hocaların Hocası
Rabiot daha iyi 1 oyuncu reis ama Rabiot'unda menajeri sıkıntılı 1'i..Bu arada mckennie diyenler neden mckennie mesela maliyet falan mı yoksa futbol aklı olarak sanmıyorum dediğinizi
Rabiot daha iyi 1 oyuncu reis ama Rabiot'unda menajeri sıkıntılı 1'i..Bu arada mckennie diyenler neden mckennie mesela maliyet falan mı yoksa futbol aklı olarak sanmıyorum dediğinizi
Rabiot oyle ama aldığı maaş yaşı sonradan tekrar satis ve tempo düşünüldüğünde Mc Kennie öne çıkıyor ancak Mc Kennie bonservisli olursa tabi kiralık olacaksa Rabiot derim.Rabiot McKennie'den çok daha iyi oyuncu
Fakat ikisi de süper olur
Hangisi geliyorsa gelsin
sara arkasında toreyra-mc ile çok, çok rahat top oynarBu arada mckennie diyenler neden mckennie mesela maliyet falan mı yoksa futbol aklı olarak sanmıyorum dediğinizi
Icardi eski icardi olmadigi icin bunlari alamiyor atletizm olarak elestiri yapilacaksa ilk adam icardidir Young boys deplasmaninda attigi topa anca dokunabildi o top osimene atilsa kaleciyle iceri giredi icardi kendini toplamali yoksa seneye veda edilmeliSara & osimhen mükemmel ikili olacak
Menzili yüksek paslar atiyor sara tam osimhenin istedigi gibi
oynar rdaş anası paragöz rabiot çıkar topunu oynarRabyo gelse yatmaya mı gelir oynar mi
Nijeryayı arkamıza aldık Kemalimmm
Aynı dinamizmi Rabiot vermiyor mu?Dinamizm olaraktan
Bilmem ki üstat.Aynı dinamizmi Rabiot vermiyor mu?
Sara olmasa Rabiot derdimRabiot McKennie'den çok daha iyi oyuncu
Fakat ikisi de süper olur
Hangisi geliyorsa gelsin
Rabiot bunlardan neyi eksik yapıyor kisara arkasında toreyra-mc ile çok, çok rahat top oynar
AFRIKA*DIR GALATASARAYEkli dosyayı görüntüle 260163
Sosyal medya da inanılmaz güçlendik nijeriya futbol tayfası var artık arkamizda herif doymamis adam iki yıl bizde kalsın diyor adamı benimsedik diyor
İstediğin kadroyu kursana biHala transfer yok
Dün mikrofona artistlik yapmayı biliyordunuz utanmaz herifler @cenker @ahlatçı
Yanlışım mı var

DansoNe hususta