Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Takımın 2 sol açığı gitti, öncelik kanattır. Kolpacılara ona göre inanmış gibi yapalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatar harikaproblemi hala stoperde görenler var ya hahahdshshghhahah
bu taraftara cenkerle isotçu fazla bile
Seni mi kircam@Sami Karakoç kendini 2 günlüğüne attırsan show yaparız gibi
Kendisi 1.80 boylarında kirli sakallı uzun saçlı 1'iAta b. oguz olabilir üstad
Okan kendi bile bilmiyor ne oynayacagini o yuzden onu sonra dusunuruz. Zaten bir plan dogrultusunda gitmiyor bizim transferler.Abi bunun cevabı 3-5-2 mi 4-3-3 mü 4-4-2 mi oynayacağımıza bağlı. Okan herkesi istiyor. Ne oynayacak o da bilmiyor.
cenker ve isotçudan daha faideli cimboma arslan samiSeni mi kircam
@Alper Altun reis banlar misin beni iki günlüğüne ben onlaynken kuruyor nöbet. Dün hiç telefona bakmadım osimhen geldi
Bye.Seni mi kircam
@Alper Altun reis banlar misin beni iki günlüğüne ben onlaynken kuruyor nöbet. Dün hiç telefona bakmadım osimhen geldi
Niye herkesi arastiriyorsun üstadKendisi 1.80 boylarında kirli sakallı uzun saçlı 1'iO değil başka 1'ini seç
![]()
Sergen olabilir mi? O da hastayim falan diyodu hep gençleri övüyor üstüne terime sövüyordu bence kesin oKendisi 1.80 boylarında kirli sakallı uzun saçlı 1'iO değil başka 1'ini seç
![]()
Araştırma değil sadece avatarından tahmin ettimNiye herkesi arastiriyorsun üstad
O kişi bende olabilirimSeni mi kircam

Sen hayirdir eski anıların mi depreşti flört falan icin profil profil gezdiğin donemleri mi hatırlattı sana?Niye herkesi arastiriyorsun üstad