Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bekimizi gönderip hemen hemen aynısından aldık
Belki de tek sorunsuz bölgemize bir forvet daha aldık
Elimizdeki 2 kanattan 1ini gönderdik
Urfalı adam da çıkıp daha ne transferi kardeşim dedi
Ve sadece 1 günümüz kaldı
Şimdilik durum bu
Ama herkeste bayram havası var
Ben çözemedim
Kendi adıma konuşursam, benim en çok sevindiğim şey, değişim.

Sistem değişikliği gerekiyordu, yapilan ve yapılması dillendirilen transferler buna işaret ediyor. Hocanın sistemi tıkanmıştı artık.

He hoca aynı oyunu yeni adamlarla da oynamaya çalışırsa çarşı karışır maalesef.

An azindan benim adıma.

Cenk Çınar: "Galatasaray yarına kadar kesin olarak en az 2 transfer yapacak."

Zaten sizin de yazdığınıza göre 5 Eylül oluyor. 3 Eylül 23:59 ile 4 Eylül 24:00 arasında 24 saat 1 dakika fark var. Bu gece bitiyor olsaydı 4 Eylül 00:00 yazardı. 4 Eylül 24:00 = Eylül'ün 4'ünün 24. saati anlamına geliyor
Sorun suki ben 24:00 diye saat bildirildigini gormedim. 23:59'dan sonra 00:00'a gecer. Ama net anlasilsin, 4 Eylul'un son dakikasi oldugu belirtilsin diye olur belki de bence yanlis kullanim.

Arias da geliyorsa 3-4 saate yola çıkması lazim. 12.30 saat yol sürüyor test işlemi falan derken gece 8-9 gibi çıktı çıkti en gec yoksa o iş de yatar
Renktaş sistem değişti. Artık futbolcunun Türkiye'ye gelmesine gerek sözleşmeye imza satıp faks çekmesi yeterli Davinson Sanchez transferini hatırla oyuncu milli takım kampındaydı bize transfer olduğunda

Bence hoca 4-2-4 oynayacak, 3-5-2 hayallerinden vazgeçelim. Hermoso işinden dolayı 3-5-2'ye ümitlendik ama o şartlarda bir fırsat transferi idi. Sol stoper alternatifleri yerine Arias gibi kanat oyuncularına yönelmemizi başka türlü açıklayamadım.

Sorun suki ben 24:00 diye saat bildirildigini gormedim. 23:59'dan sonra 00:00'a gecer.
Genelde kafa karıştırmasın diye kullanılır.

24 günün son dakikasi
00 ise gün ilk dakikasini ifade eder.

Izninle, orneklersem. 4 eylül 24.00 ile 4 eylül 00.00 arasında tam bir gün var.

Sorun suki ben 24:00 diye saat bildirildigini gormedim. 23:59'dan sonra 00:00'a gecer.
Avrupa'da gece yarısı diğer güne geçişi bildirirken karışıklık olmasın diye böyle belirtiliyor bazen. Yoksa 24 diye bir saat yok tabii ki, yeni günün ilk dakikası olur o. Onlara sormak gerek 😄

Kendi adıma konuşursam, benim en çok sevindiğim şey, değişim.

Sistem değişikliği gerekiyordu, yapilan ve yapılması dillendirilen transferler buna işaret ediyor. Hocanın sistemi tıkanmıştı artık.

He hoca aynı oyunu yeni adamlarla da oynamaya çalışırsa çarşı karışır maalesef.

An azindan benim adıma.
Şimdi herkes kafasından bir senaryo kuruyor şu olur bu olur iyi olur diye. Herkes 3 falan konuşuyor. E ama bunun için stoper lazım kanat beki lazım orta sahayı tamamlayacak adam lazım. Hiçbiri gelmedi ki. Eğer yapılmazsa Osimhen anca young boys maçındaki batshuayi yerine oynar. Kaldı ki Icardı ne zaman döner o bile belli değil. Teknik direktörümüzün de cart diye sistem değiştirecek biri olmadığını gördük. Bugün yarın gelmesi elzem olan mevkilere adam inmezse bence geçmiş olsun zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt