Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hedef Avrupaysa yapacan 2 net transfer bitirecen işi.Ligi de alırsan Avrupa'da da herkesle her yerde oynarsın.

Sıkıysa benim profile yapsın da görelim
426D793F-80AE-4917-BA1D-759F17F72911.webp

Baya çorba oldu kafam yav. Eski düzende oynayacaksak solda kim oynayacak? Sistem değiştireceksek 5'linin solunda kim olacak? 3 kanat oyuncusu gönderdin, son günde adam almaya çalışıyorsun. Osimhen heyecanlandırdı tamam da baya plansız gelişine giriyoruz sezona. Gel de umutlu ol şöyle başlangıçlı sezondan.

Bu uefanın saati kuantum dolanıklığı gibi bütün forum dünden beri tartışıyor hala hangi gün biteceği çözülemedi

Baya çorba oldu kafam yav. Eski düzende oynayacaksak solda kim oynayacak? Sistem değiştireceksek 5'linin solunda kim olacak? 3 kanat oyuncusu gönderdin, son günde adam almaya çalışıyorsun. Osimhen heyecanlandırdı tamam da baya plansız gelişine giriyoruz sezona. Gel de umutlu ol şöyle başlangıçlı sezondan.
Kadronun şu haliyle Osimhen maça çıksa lan nereye geldim ben? der herhalde.

Bakalım neler olacak, bekliyoruz. Bu çapsızları birazcık tanıdıysak kadro yarım yamalak devam ederiz.

Ulan kapa bildirdik burdan döner mi???

Buradan dönmez herhalde zaten anlaşmalar imzalanmıştır herhalde sağlık kontrolü falan açıklama kalır. Anlaşma olmasa neden gelsin zaten? Saçma olur yani ama David Ornstein'in haberinde ki gibi Ocak ayında gidişi için bir madde olur bizimde para kazanacağımız ki kendisinin haberi böyleydi. Zaten Haziran'dan itibaren 75-80 milyon euro serbest kalma maddesi geçerli olacakmış Ocak ayında 130 milyon devam edecek demişti Di Marzio. Ocak'ta 130'a giderse mesela Ocak'a kadar olan maaşının geri ödenmesi + 5 milyon gibi bir bedelde kazanırız tarzı bir anlaşmadır herhalde. Sezon sonu 80'e alabilecekken Ocak ayında 130 verip alacak takım olmaz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt