- 21 Ocak 2010
- 72.598
- 51.059
- 5.003
Var çünkü oyun içinde yada maça göre kanatlı formasyona geçmemiz gerekebilir1 stoper, 1 orta sahaya gayet iyi bir kadromuz oluyor bence. Kanat eksik ama 3-5-2'de de gerek var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var çünkü oyun içinde yada maça göre kanatlı formasyona geçmemiz gerekebilir1 stoper, 1 orta sahaya gayet iyi bir kadromuz oluyor bence. Kanat eksik ama 3-5-2'de de gerek var mı?
Yok bu Melo kalsın.Juve den bir Melo daha cekermiyiz buda 28 yaşında
Şuan aynı fikirdeyim gelirse fikrim değişirYani benimle aynı fikirde olan varmı bilmiyorum ama şu ana kuzusu Rabiot denen kepazenin gelmesini istemiyorum.
CokAli Naci Küçük: "Rabiot yıllık 10 M € istiyor. Bu parayı verirsen Rabiot gelir."
Icardi + Osimhen + Batshuayi 70 gol geri kalanda bi zahmet 30 gol atsın.mevcut ekip gol sorunu yaşar
Yani benimle aynı fikirde olan varmı bilmiyorum ama şu ana kuzusu Rabiot denen kepazenin gelmesini istemiyorum.
Gelirse destekleriz o ayrı bir konu. Ama lavuk anadan sütte emiyordurdu. ZirzopŞuan aynı fikirdeyim gelirse fikrim değişir![]()
Kerem gitmeseydi idare ederdikmevcut ekip gol sorunu yaşar
Kadro verme 4 eylül 01:00 de değil mi?
bu fm'de bile olmaz reisIcardi + Osimhen + Batshuayi 70 gol geri kalanda bi zahmet 30 gol atsın.