Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezon sonu napoli'ye bonservis en son kaça olur derken bizim yüzsüzlük

dün yönetim istifa okan buruk istifa diyordunuz
şimdi bonservisi pazarlığı yapıyor musunuz?

Galatasaraylı mısınız
transfer aşığı mısınız?

adam mısınız
karı mısınız?

Sen sol bek de oynayabilen Hermoso gibi bir sol stoper ve bir de McKennie'yi getir yeter ki... Kanat ihtiyacımız o kadar yüksek değil...

Bir kere ana plan 3-5-2 olacak. Onun için de Barış-Jakobs-Jelert kanatları elimizde ve ikisi çift kanatta oynayabiliyor, ek olarak sıkışınca oynatılabilecek Ali Turap ve Berkan da var. McKennie de o sistemde sağ kanat oynayabiliyor.

Diğer sistemlerin daha seyrek kullanılacağı düşüncesiyle okuyun tabi aşağıyı:

Ola ki maçına göre 4-4-2'ye döndün önde kanat oynatacaksın. Sol stoperini sol bek yap. Jelert veya Kaan yine sağ bek oynar. Jakobs'u sol önde kullanırsın. Barış zaten var yine. 4-4-2 için McKennie yine sağa geçebilir. Sol beke Jakobs'u koyarsan, Berkan da orta sahalaşan bir kanat gibi oynayabilir. Yunus var keza, tam 4-4-2'de Emre Çolak gibi oynayıp verim alabileceğin adam. Zaten 4-4-2'de bir kanadın orta sahalaşması da iyidir.

4-2-3-1 gibi oynayacaksak da Sara sağa çekilebilir, zaten en iyi oynadığı maçlar orada. Jakobs, Barış, Yunus zaten elinde. Avrupa listesinde olmasa bile belki Yusuf Demir de en azından ligde olabilir hala. Kerem Demirbay bile sağ kanatta kullanılabilir yerine göre. Ziyech kadar oynar bence.

Yani 3-5-2 (Hermoso'yu temsili yazıyorum):

---------Icardi---Osimhen-------
--------------Sara----------------
Jakobs-Torreira-McKennie-Barış
--Hermoso-Nelsson-Davinson--

4-4-2:

---------Icardi----Osimhen--------
Jakobs------------------------Barış
-----Torreira-Sara/McKennie------
Hermoso-Davinson-Nelsson-Jelert

veya

---------Icardi---Osimhen---------
--------------------------------Barış
-Berkan/Yunus-Tor--McKennie----
Jacobs--Hermoso-Davinson-Jelert

(ya da Barış beke, McKennie sağ öne)

4-2-3-1 (bunda iki santrafordan biri kesin yok demektir)

------------Icardi/Osimhen---------
Barış----------Mertens---------Sara
----------Torreira---McKennie------
Jakobs--Hermoso--Davinson--Jelert

Dörtlü ve kanatlı sistemlere çok sık dönmediğimiz sürece problem yok. Kulübede Batshuayi'nin de olduğunu düşünürsek öyle zırt pırt da sistemi bozup dörtlüye dönmemiz gerekmeyecektir zaten.

dün yönetim istifa okan buruk istifa diyordunuz
şimdi bonservisi pazarlığı yapıyor musunuz?

Galatasaraylı mısınız
transfer aşığı mısınız?

adam mısınız
karı mısınız?
40 sayfa geriden geliyorum ilk kez

Dün öğlenden geceye yoğundu bugun geceden sabaha yoğun olacak gibi. İzin forumlarinizi doldurun 23.00 a kadar rabiot haberi Avrupa takımları için düşmezse yarın rabiot bizde

Okan hocanın conta yakıp kendi sistemine dönme olasılığı yüzünden mutlak bir 6-8 alınmalı

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Transferin son saatlerini böyle takip ediyoruz

1725378865836.webp

Orta saha ve kanat transferini boş geçerlerse kadro mühendisliği resmen çöpe dönecek, Osimhen falan da bir halta yaramayacak. Açık konuşuyorum bu pozisyonlara doğru düzgün 2 adam almazlarsa 4.falan bitiririz ligi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yönetim hiç bir işi tam yapamaz. O yüzden pek ümitli olmayın transfer gelecek diye.

Okanın sağda ziyech solda osimhen on numara İcardi santrafor batshuayi ile 4231 oynama ihtimali bile var. O yüzden bu transferlere kadroyu görmeden sevinemiyorum çok

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt