- 3 Haziran 2015
- 56.764
- 65.900
- 4.143
Yasak yapmayın guzum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman diyim aman liv maçında büyük dalga konusu oldu. Bitmiş casemiro kosamiyor32 yaşındaki casemiro'yu istemiyorum arkadaş dinamik oyuncu istiyoruz
Mac izliyor musun hic yoksa sadece isimlere mi bakiyosunCasemiro ya atılıp bayıldığım dan değilde 32 yaşında Costic isteniyor Casemiro istenmiyor o da ilginç.
100 milyonluk adam getirip, son gün bünyamin balcı gelmesin bak!
Belini napcaz rtaşbitik durumda beli dönmüyor
Maç da izliyorum isimleri de biliyorum bende onu anlatmak istiyorum.Kostic neden isteniyor.Mac izliyor musun hic yoksa sadece isimlere mi bakiyosun
Casemiro su an halisahada zor top oynar
ortasahada serilik lazım rdaş liverpool maçında sayısız top kaptırdı dönemiyor toplaBelini napcaz rtaş
Ahmet Konanç: " Osimhen’i alan Galatasaray Talisca için de devrede. Bunlar bu paraları nereden buluyor? Galatasaray’da Arda Güler’i kiralamak için de çalışma var. Rabiot konusunda da Galatasaray müthiş istekli."
aRDA Güler kısmına kadar mantıklı
Bi sezon dalga konusu olmuştuk. Adam idmanlara da çıktıÇok korkuyorum son gün iyi bir isimle anlaşıp da Groskreutz gibi olur diye
Fb ye cevabım tamamFenerbahçe, 01.06.2023 - 31.05.2024 tarihleri arasında 1 milyar 664 milyon 582 bin 101 TL kar ettiğini açıkladı.
Mustafa pektemekDünyanın en iyi forveti kim?
Eşek Haaland mı
Kral Osimhen mi
Gelse mertens tşk geçer sürekli, nasıl penaltı aldım ama diyeUlan United maç başlığında dalga geçmiştik gerçekten Casemiro gelirse düşer bayılırım.
Ben reali tutacaktimda s sports yok. Bu yüzden cityliyim.Dursun bu yapar mı yapmazsa dursun olmaz.
Sen de City ye geçmiştin değil mi