Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.415
- 72.957
- 5.188
Allah cezanızı versin ortasahasız kanatsız bıraktınız takımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 gunde hizlandirilmis 352 kursu sadece 999 eurobu okan hoca sakın italya ya 3-5-2 için akıl almaya gitmiş olmasın![]()
İş netleştiği anda kulüp doktoru gider gerekirse İtalya falan 2-3 saat mesafe öğlen bitse akşama yetişir merak etmeOyle olmuyor iste ya senin klup doktorun olacak orda yada adam burda olacak
Araba aliyorsun satici diyorki abi sen merak etme burda eksper var ben gosteririm senin yerine sen kabul edermisin ?
18lik topcu mu?fenerin aldığı medina iyi oyuncu burada yazmıştım bi ara
Arkadaşı haberlerde 2-3 saat geriden geliyo bunun Alper abi yavOsimhen için medya işleri tamamlandı. Oyuncu fotoğraf ve videolar için RAMS Park’a geçiyor. (@Buchi_Laba)
sen 6 ay banlanmadın mı lanKoşan adam alllllllllllllllllllllllllllllll
Adamı hasta etmeeeeeeeeeeeee
Öğren artık şu işiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sory, Batsuayi de vardı. Yusuf kalır, Ziyech, Cıkaldu gider, Oliviera da fesih olur gibi. 2 oyuncu alabiliriz anca. O da yeter, kanat+orta sahaZiyech, Oliveira, Cicaldau, Yusuf, cikinca 11 kaliyor.
Hepsi kalıp Okan gitseydi şuan çok daha iyi durumdaydık.Sag bek Jelert, yedegi Kaan ve Baris
Sol bek Jacobs, yedegi Berkan
Zaha ve Kerem gitti, Ziyech de giderse kanat oyunculari olarak sadece Baris, Yunus ve Yusuf var
Okan kadronun icinden gecti
Klup baskani Dursun ozbek hatirlatirimİş netleştiği anda kulüp doktoru gider gerekirse İtalya falan 2-3 saat mesafe öğlen bitse akşama yetişir merak etme
Koşan adam alllllllllllllllllllllllllllllll
Adamı hasta etmeeeeeeeeeeeee
Öğren artık şu işiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yav bi takım düşün her giden adam leş olur mu manu öyle bi takım anthony falan hepsi kötü ya ulan hayvan gibi oynayan maguire bile orada mala bağladı casemiro burada net iş yaparCasemiro futbola döner burada manu futbolcuları bitiriyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 sene önce dünyanın en iyi 6 numarası. Şampiyonlar ligini defalarca kazanmış, keşke gelse. 5 milyo euro ama max.
Skills videosundan pek anlaşmaz tabi ama kötü durmuyor herif iş yapar gibi