Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok cok iyi bi firsat transferi olursa. Yusuf kiralanabilir. Ben kendisinden umutluyum ancak bomba bi oyuncu geliyorsa Yusuf tanimam.Hepsi kalıp Okan gitseydi şuan çok daha iyi durumdaydık.
Bilmiyorum ama KAP gelirgece video patlar mı
baya hoşuna gitmiş heralde duman etmesi ! sıçtı sıvadı diyor kendine gel saçma insan deilrtme beniYa m.hakan bile 10 kişi fbde toreirayı duman etti
Mert hakan la
Ne toreirası allasen bütün büyük maçlarda sıçtı sıvadı pendikspor os sındaki garibana üstünlük kurabildi 3 senede
Beyinsiz taraftar profili yüzünden yanlış hamle yapmasalar bari
1000 degil ama dimi ? sadece 9992 gunde hizlandirilmis 352 kursu sadece 999 euro
Değerini 10 milyona düşütüp yazın bonservisini alacaz, Dursunun planı tıkır tıkır işliyor3-5-2 oynayacaksak zaten Ziyech‘in kadroda olmasi sacma olur. Sacma sapan bir kadro planlamamiz var. Osimhen yaptigi hatanin farkinda degil. Adamin kariyerini bitirecegiz.
Kerem ve torreira mı. Orta sahayı boş geçiyoruz anlaşılan.İlişki kuracak oyuncu sara. Zekası yüksek kendini ispatlamak için szymanski kadar baskı yapar. Arkasında kerem ve tor. Orta saha tandeminde büyük değişiklik olmadan devam edeceksin. Okan hocanın en büyük sımıntısı sahanın her yerinde pres yapmaya çalışması. Dolayısı ile iki orta saha ile alan çabuk deliniyor. Ve en önemlisi kanat beklerinin tempo yapması olacak . Bu konuda barış zaten iyi, jacopa ta analizlerde. Bu konuda iyi duruyor.
İlginçtir iki santrafor ile formasyon değişikliği ike beraber daha dengeli olabiliriz gibi.
Beyinsiz taraftar profili yüzünden yanlış hamle yapmasalar bari
10 kişi fred neler yaptıFbnin ortasahasındaki hayvanatlığa karşı gelemeyiz ezerler bizi
Yusuf Demir var elimizde, ama Okan yüzüne bakmıyor çocuğun, Yunuscuğuna mis gibi yer açtı. Yusuf, torpilsiz Yunusu top diye oynar.cok cok iyi bi firsat transferi olursa. Yusuf kiralanabilir. Ben kendisinden umutluyum ancak bomba bi oyuncu geliyorsa Yusuf tanimam.