Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya Emirhan tarzı 2 oyuncu çözmek gerekiyor. Elimizde os var derseniz korkudan hareket edemeyenlerden ümidimi kestim ben biraz asi olacak futbolcu alıp gidecek kaptırınca da gelecek, keremden dolayı bu işi sevmiyorsunuz evet de topu orta sahadan rakip kaleye sürebilecek 1 tane adamımız var. Barış falan da demeyin abicim barışın olay boğuşarak rakibi ekarte etmek ondan bahsetmiyorum. Rakip yerleşememişken topla orta sahadan hızlıca çıkacak ve rakibin yerleşimini bozacak. Bu tarz oyuncu + barışı direkt topsuz koşturma ile rakip defansı delersin.
Diğer türlü varış alsın rakibi yarsın ve bunu maç boyu 30 kere yapsın bunu isteyen varsa ve barış bunu zaten yapabilirsek kendisini 100 milyona premier lige uğurlayalım yani en azından takım kuracak ek para çıkar.

Misal geçen sene taraftarı kereme düşman ettiği gibi barışa da edilmek isteniyorsa oynayalım tabiki son karar oyuncuyu linç ettirmek isteyenindir.

Casemiro neden bu kadar çöp ilan edildi anlamadım, man utd takımına messiyi koy çöp gözükür zaten, yaşı itibariyle premier lig temposuna uyum sağlayamıyor doğru ama öyle çöp oyuncu da değil, fred şuan ligin en iyi orta saha oyuncusu olarak görülüyor, o takımda fred de tutunamadı, gelse katkı sağlar

Casemiro neden bu kadar çöp ilan edildi anlamadım, man utd takımına messiyi koy çöp gözükür zaten, yaşı itibariyle premier lig temposuna uyum sağlayamıyor doğru ama öyle çöp oyuncu da değil, fred şuan ligin en iyi orta saha oyuncusu olarak görülüyor, o takımda fred de tutunamadı, gelse katkı sağlar
Casemiro cop futbolu birakmis unutmus fizigi bitmis al getir dunya para ver ndombele olur
Dunyads topcumu bitti git kirala 20 li yaslarda birini emekli takimina donduk

Ronaldo gitti çöp oldu yav Ronaldo abi ronaldo Anthony çöp oldu Sancho ordan oraya geziyor manu kendisi çöp bir takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt