Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Surekli fırsat transferi yapıyoruz iki senedir ama şansımiza ihtiyaç olmayan bölgelere rast geliyor firsatlar.
O biraz da bizim mallığımız.

10 milyona orta saha, 6 milyona falan doue alınabiliyorken almadık. İyi kötülüğünü kenara bıraktım 28 milyon vermek nere 16 milyon ile iki adam almak nere.
10 milyonu doğru harcayıp sol bek alıp sağ tarafı fırsat kovalayabilirdik de.
Birde fırsat yarattığın zaman fırsata dönüyor avel gibi izleyip oyuncular teklif ediyormuş tavrı ile beklersen fırsata çeviremezsin ki.
Ek angelino da fırsat transferiydi, ne o bizi istedi ne biz onu sahada zorla oynuyormuş gibi hali vardı sonra da ip tamamen koptu.

Aradığımız isim ne yazık ki guendouzi haysiyetsizi keşke 30 milyon € ona verse idik

Ben umudumu kestim bu yonetimden gidip biraz hava alayim kimsenin gelip gidecegi yok sag sol acik osimen sag acik bats oynar artik

Kaçıran çok şey kaçırır..

Çok şey:Gsnin sağbekteki adayı doue gökhan

torreiradan fln iyi adam

direk cekin

Anketi Arthur Melo mu Casemiro mu diye yenileyelim

Ikisinden birini cakacaklar bize

McKennie ve Rabiot hayal bu saatten sonra
Melo da Casemiroda bizde iş yapar bence, Melo dediğin geçen yıl Fioda 48 maç oynamış, boş oyuncu olduğunu sanmıyorum bize yeterli gibi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trip atan mi var? Sabahtan beri ayni sey soruluyor konu icinde 100x cevaplandi demek okumadan rastgele daliyorsun, biraz cevval olsan basliktaki tarihte kadro bildirimi tarihi oldugunu anlarsin zaten baska neyin tarihi olabilirdi? Biraz mesajlari okuyup gelseniz zaten soru sormaya luzum kalmaz ama neyse birsey derdim ya simdi gerek yok.
Moderasyonu savunmak gibi olmasın koca adamlar da bugün sabahtan beri belki 70 kere soruldu ondan biraz bunalmış olmalılar.

Öğlen saatlerinde konu başlığına sabitleme fikri ile de yazıldı.
Şu an ikiniz de verdiğiniz tepkide haklısınız bu arada :asd:
70 kere sorulduğunu bilmiyorum.
Gün içerisinde başka işlerim de var doğal olarak ve her sayfayı her gün takip edemiyorum.
Ayrıca başlıkta Avrupa veya lig konusunda bir ayrım bulunmuyor.

Bunlara ilaveten, imseye hakaret etmediğim sürece sorduğum soru veya attığım yorum için hesap verme / açıklama Yükümlülüğüm yok.

Karşınızdaki insana böyle saçma ve yersiz bir çıkışta bulunursanız bu tepkiyi alınca da bozulmayacaksınız.

Karşınızda babanızın oğlu ya da askerlik arkadaşınız yok.

Bu hakkı size kimse vermediği gibi siz de üzerinize vazife olmayan şekilde insanlara yanıt giremezsiniz.

10 seneyi aşkın forumdayım, isterse forumun kurucusu olsun kimseyi kendimle böyle konuşturmadım konuşturmam.

Yorum atıp soru sorarken size soracak halimiz yok.

Herkes işine baksın, sorudan/yorumlardan rahatsız olan görmezden gelebilir veya yoksay butonuna basabilir.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arthur kiralık gelecekse olur denenir. Geçen sene de 2900 civarı dakika oynamış. Teknik bir ön libero ama sertliği yoktu geriden oyun kurma işini yapar. İstediğimiz orta saha değil ama kiralık girilir bir risk diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt