Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
70 kere sorulduğunu bilmiyorum.
Gün içerisinde başka işlerim de var doğal olarak ve her sayfayı her gün takip edemiyorum.
Ayrıca başlıkta Avrupa veya lig konusunda bir ayrım bulunmuyor.

Bunlara ilaveten, imseye hakaret etmediğim sürece sorduğum soru veya attığım yorum için hesap verme / açıklama Yükümlülüğüm yok.

Karşınızdaki insana böyle saçma ve yersiz bir çıkışta bulunursanız bu tepkiyi alınca da bozulmayacaksınız.

Karşınızda babanızın oğlu ya da askerlik arkadaşınız yok.

Bu hakkı size kimse vermediği gibi siz de üzerinize vazife olmayan şekilde insanlara yanıt giremezsiniz.

10 seneyi aşkın forumdayım, isterse forumun kurucusu olsun kimseyi kendimle böyle konuşturmadım konuşturmam.

Yorum atıp soru sorarken size soracak halimiz yok.

Herkes işine baksın, sorudan/yorumlardan rahatsız olan görmezden gelebilir veya yoksay butonuna basabilir.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Istersen 20 yil forumda ol ya cokta fifiydi.

Sakatlık sebebiyleyse uzak durmak lazım
O herif daha da toparlayamaz psikolojik olarak da dibe vurduğunu düşünüyorum çünkü olmuyor istese de olmuyor.
30 yaşını aşıp canavar gibi devam eden brezilyalıların hepsi geride kaldı. Biraz da üzerine günümüz ingiliz futbolunun oyuncuları fiziksel olarak bitirdiğini düşünürsek ya şöyle gibi 6 ay kadar bir yerde stabil zorlanmadan üzerindeki yorgunluğu atıp tekrar denemeli yada elveda diyip ülkesine geri dönüp avrupayı daha da düşünmemeli. Bu tarafta olmaz maalesef. Eksiksiz bir takımda denenebilir bir risk ancak bizim gibi bir sürü yırtığı olan pantolonda ağ kısmında koca bir deliği kaldırabilecek halimiz yok maalesef. Götümüzün görünmesini istemiyorsak oraya enerjisi yüksek bir adam bulup getirmek lazım.

Bu arada maden os alınacaktı zanioloyu verip amrabatı falan alsaydık bari.

Arthur kiralık gelecekse olur denenir. Geçen sene de 2900 civarı dakika oynamış. Teknik bir ön libero ama sertliği yoktu geriden oyun kurma işini yapar. İstediğimiz orta saha değil ama kiralık girilir bir risk diye düşünüyorum.
Sara varken gerek yok bence öyle bir adama. Biraz fizikselliği arttırmak gerekiyor. Derbilerde çok zorlanacağız yoksa Sara-Torreira ikilisiyle.

ne yesem karar veremedim. en son ne yediniz başlıgı neredeydi?

Melo nasıl son durumu? Geçen sene konferans finaline çıkmıştı fio nasil oynadı orda? Torreira da bitik denirken fio kiralık sezonu sonrası almıştık

Bence ilk planda 4312 baklava oynayacağız .

......................Muslera.....................
Barış...Sanchez...Nelsson...Jakobs
......................Torreira ....................
..............Sara..........Demirbay.........
.....................Mertens...................
............Batman......Osimhen..........

Arthur kiralık gelecekse olur denenir. Geçen sene de 2900 civarı dakika oynamış. Teknik bir ön libero ama sertliği yoktu geriden oyun kurma işini yapar. İstediğimiz orta saha değil ama kiralık girilir bir risk diye düşünüyorum.
fbli İsmail kadar oynar heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt