- 1 Haziran 2015
- 27.497
- 19.078
- 2.148
çalımlarıyla rakibin belini kırıp hızıyla başını döndürecek kanat beklerken babayı alarak günü tamamladık
ulan dursun
otelin batsın
ulan dursun
otelin batsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Istersen 20 yil forumda ol ya cokta fifiydi.70 kere sorulduğunu bilmiyorum.
Gün içerisinde başka işlerim de var doğal olarak ve her sayfayı her gün takip edemiyorum.
Ayrıca başlıkta Avrupa veya lig konusunda bir ayrım bulunmuyor.
Bunlara ilaveten, imseye hakaret etmediğim sürece sorduğum soru veya attığım yorum için hesap verme / açıklama Yükümlülüğüm yok.
Karşınızdaki insana böyle saçma ve yersiz bir çıkışta bulunursanız bu tepkiyi alınca da bozulmayacaksınız.
Karşınızda babanızın oğlu ya da askerlik arkadaşınız yok.
Bu hakkı size kimse vermediği gibi siz de üzerinize vazife olmayan şekilde insanlara yanıt giremezsiniz.
10 seneyi aşkın forumdayım, isterse forumun kurucusu olsun kimseyi kendimle böyle konuşturmadım konuşturmam.
Yorum atıp soru sorarken size soracak halimiz yok.
Herkes işine baksın, sorudan/yorumlardan rahatsız olan görmezden gelebilir veya yoksay butonuna basabilir.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O herif daha da toparlayamaz psikolojik olarak da dibe vurduğunu düşünüyorum çünkü olmuyor istese de olmuyor.Sakatlık sebebiyleyse uzak durmak lazım
LANNNN
Sara varken gerek yok bence öyle bir adama. Biraz fizikselliği arttırmak gerekiyor. Derbilerde çok zorlanacağız yoksa Sara-Torreira ikilisiyle.Arthur kiralık gelecekse olur denenir. Geçen sene de 2900 civarı dakika oynamış. Teknik bir ön libero ama sertliği yoktu geriden oyun kurma işini yapar. İstediğimiz orta saha değil ama kiralık girilir bir risk diye düşünüyorum.
Kaynak türkmüş.LANNNN
ne yesem karar veremedim. en son ne yediniz başlıgı neredeydi?
Akif romanoyu geçecek helal onaJournalkif > haluk
fbli İsmail kadar oynar heraldeArthur kiralık gelecekse olur denenir. Geçen sene de 2900 civarı dakika oynamış. Teknik bir ön libero ama sertliği yoktu geriden oyun kurma işini yapar. İstediğimiz orta saha değil ama kiralık girilir bir risk diye düşünüyorum.
@Aras Şimşek @Emre Zeytinli Cemrem bana 1 Twitter Eklentisi tavsiye ettiKandırıldık