Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne haluklara ne başka bi yerli muhabire güvenmemek lazım yarın yine dış basında haber çıkar sonra bizimkiler birer birer twit atmaya başlar

hadi 10 saydada yerlileri uyandırın onlar girsin ziyeş haberini..

Son 1 haftada anladılar revizyon gerektiğini tebrik ederim. Orta saha alacak mısınız diyince 12 kişi mi oynayacaz diyen adam şimdi orta saha arıyor. Oğuz aydına gerek yok çok kanat var dediler takımda kanat bırakmadılar. Son gün en az 2 kanat 1 orta saha lazım bu takıma. Stoperi saymıyorum bile

Elde kaldı Bay. Bunlar süre bulamaz diye Oğuz Aydın almadı bir de. Bu kadar plansız bir yönetim ve teknik ekip olamaz.

istifa.webp

Yarın herşey güzel olacak
Rabiot veya o ayar belki biraz üstü biri gelecek
Sağlam bir kanat ve stoperde gelecek

Biliyor cunku 2 tane lig galibiyetine her seyin unutulacagını, prag maçı örnek zaten. Hiç bir şey olmamış gibi şampiyon olduk kutlamalar eglenmeler gülmeler her şey başa sardı : D
Aslinda cok mantiksiz mi hayir iki rakibinde UEL oynucak 8 mactan sonra ekstra mac yapan her takim sampiyonlukta bir adim geriye gidecek
bizim klubun misyonuna ters

Ama hedefin sampiyonluksa erken elenicen mac sayisi dusecek o yuzden bu sene sampiyonda olsak bu dursunda vasat okanda gidecek nokta

Yav abi ziyech apar topar üçe beşe bakmadan gönderiliyorsa biten transferler var işte neyi anlamıyorsunuz durduk yere mi gidiyor bu adamlar kontenjan lazım bize kontenjan olivera ziyech şutlanıyoe işte açık açık
Kesinlikle aynı fikirdeyim yoksa herhalde elindeki 2 kanattan birinin sözleşmesini feshedecek kadar kafayı yememişlerdir,bu kadronun bir revizyon geçirmesi gerektiği açıktı, yoksa sezon gitmişti, umarım düzgün takviyelerle kadroyu yenilemiş oluruz, böylece kesin kaybedilecek sezonu kurtarmış olacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt