- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Lan bunlar futbolcuymuş ben duyumcu sandım ahjajajKanatta biz oynarız derler heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan bunlar futbolcuymuş ben duyumcu sandım ahjajajKanatta biz oynarız derler heralde
Ziyech’ten iyi kimi alacağız acaba.Belli ki birden fazla transfer olacak vakit kalmadığı için bakmıyoruz üçe beşe yer lazım
Aslinda cok mantiksiz mi hayir iki rakibinde UEL oynucak 8 mactan sonra ekstra mac yapan her takim sampiyonlukta bir adim geriye gidecekBiliyor cunku 2 tane lig galibiyetine her seyin unutulacagını, prag maçı örnek zaten. Hiç bir şey olmamış gibi şampiyon olduk kutlamalar eglenmeler gülmeler her şey başa sardı : D
Kesinlikle aynı fikirdeyim yoksa herhalde elindeki 2 kanattan birinin sözleşmesini feshedecek kadar kafayı yememişlerdir,bu kadronun bir revizyon geçirmesi gerektiği açıktı, yoksa sezon gitmişti, umarım düzgün takviyelerle kadroyu yenilemiş oluruz, böylece kesin kaybedilecek sezonu kurtarmış olacağızYav abi ziyech apar topar üçe beşe bakmadan gönderiliyorsa biten transferler var işte neyi anlamıyorsunuz durduk yere mi gidiyor bu adamlar kontenjan lazım bize kontenjan olivera ziyech şutlanıyoe işte açık açık
Kanat bek ile oynayacağız zaten. Bahsedilen sistemde direk kanat yok Ziyech ancak içte oynayabilirdi ama o da son zamanlardaki haliyle zor. Tabi 1 tane net orta saha şart. Onun dışında stoper ve kanat bekte rotasyon için lazım.
Ziyechle bir halt yapamayız olmaması bin kat daha iyi kız ferdi cebinde gezdirdi adamı + oynatmasan trip yapıyor gerek yokZiyech’ten iyi kimi alacağız acaba.
Büyük kumar oynanıyor Allah sonumuzu hayır etsin.
Olur mu?Yarın comani getirsek bu sefer millet diyecek ki yav coman 352nin solu olur mu