Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden kanat kalmadı yav takımda. 3-5-2 işi tutmazsa geri dönüşü de yok. :asd:
Doğru oyuncu seçimleri olursa 4-4-2 ile çok farkı olmaz. Hücumda Jakobs'ı geride konumlandırıp diğerini gönderince 3-5-2 gibi yerleşmiş olursun. Tamamen doğru oyuncu almalarına bağlı şu durum.

Muslera
Barış - Davinson - Nelsson - Jakobs
Sara - Torreira - Rabiot* - Kostiç*
Osimhen - Bats

Muslera
Davinson - Nelsson - Jakobs
Barış - Sara - Torreira - Rabiot* - Kostiç*
Osimhen - Bats
gibi.

4 kanadı birden gönderip yerine birini almamak da ne biliyim vasıfsızligin kaçıncı seviyesi. Yarın panik son dk sakat bi eleman indirirler

Kesin 4 4 2 oynayacağız bence.
1725398992740.webp

Drogba / Sneijder / Selçuk kadrosu

kim soktu okan in kafaya 3 lü isini

daha once oynamamis hic bi yerde

OB: “Rafa Silva olmadi, Duoue olmadi, Hermoso olmadı. Kimi alabiliyoruz?”

İH: “Osimhen”

OB: “Ooo tamam 3lüye geçiyoruz.”

Bence böyle oldu. Bizde herşey rüzgara göre.

2. Teori:

En baştan planlandı. (Buna inanmak istiyorum)

Jelert, kanat bek. Köhn, kanat bek. Jacobs, kanat bek.

Sara 2li orta sahaya uygun degil.

Bats, tekli forvet sisteminde yedek birakmak icin fazla iyi.

Kerem , tam formunu bulmusken gonderildi.

BAY, elimizde kanat bek oynayabilecek tek adam, kaldi.

Yani herrrr şey 3-5-2ye uygun.

İnanmak istiyorum, herseyin bir plan dahilinde olduguna :)

Takımda net ölü toprağı vardı bir sürü koşmayan adamla oyun oynanmaz ama 2-3 tabanca gibi adam alamazsak olağan üstü seçime gideriz bu çok net!
Ben bu temizliği olumlu görüyorum ama son gün dar vakte kalması mantıksızdı bu iş her şekilde bize olumlu yansıyacak ama bunuda eminim

Giden oyunculardan geçen seneki şampiyonlukta
Zaha çok sınırlı katkısı oldu
Tete hiç olmadı
Ziyech son haftalar hariç adını unutmuştuk
Kerem sezon ilk yarısında vasat da olsa bir katkı verdi sonra yedeğe düştü zaten
Bu bakımdan ayrılanlardan geçen sene bizi taşıyan bir oyuncu olmadı çok da yangın yapılacak birşey yok

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk,"Önemli bir kadromuz var. Şampiyon kadroya, şampiyon takıma sahibiz. Bu büyük bir avantaj. Oyuncular bizi tanıyor, biz de oyuncuları tanıyoruz." dedi.

Zaten bu gaflete düştüğümüz için başımıza gelmeyen kalmadı geçen senede futbol anlamında yetersiz buluyordum sonuç alıyorduk ama oynanan oyun eziyet gibiydi bazı maçlar ipin ucundan döndük çok fazla bireysel yeteğene bakar hale gelmiştik çok pozisyon verip az pozisyona giriyorduk.

Baştan bu iş 3'lü dönüyoruz dese taktir ederdim ama son dakikada yapılıyorsa edilmez 30 m euro harcadık 4'lü düşünüyorduk böyle saçma planlama olmaz.

Gol katkisi olan kim varsa gonderiliyor boyle salakca bir yapilanma mi olur? Hadi Tete'nin gol asist katkisi olmadi ama Kerem, Zaha ve Ziyech kac gol ve asist yapmis bir baksinlar.

Yarin forvetlerin kilitlendigi durumda bakalim kim maci cozecek?

saranın net olarak double double yapması lazım

icardi ve osimhen de 40ı aşmalı totalde

Çok alakasız ama benim içime nedense Milinkovic Savic doğuyor. De Jong için de istedikleri maaşı sormuş olabiliriz. All-in yaptı yönetim, bakalım nolacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt