Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tutacak abi bu sezon şampiyon olacağız Avrupa’da ne olur bilemem ama şampiyon olacağızSistem çözüldü yapacak bişey yok birde böyle deneyelim kafasi net olarak bu. Tutar inşallah ne diyelim
Doğru oyuncu seçimleri olursa 4-4-2 ile çok farkı olmaz. Hücumda Jakobs'ı geride konumlandırıp diğerini gönderince 3-5-2 gibi yerleşmiş olursun. Tamamen doğru oyuncu almalarına bağlı şu durum.Cidden kanat kalmadı yav takımda. 3-5-2 işi tutmazsa geri dönüşü de yok.![]()
Katılıyorum, 4-3-3 desek, o zaman da maskeliye yer yok, sağa atsan, barış geriye gidecek, hayırlısı bakalım
Kesin 4 4 2 oynayacağız bence.
kim soktu okan in kafaya 3 lü isini
daha once oynamamis hic bi yerde
Ben bu temizliği olumlu görüyorum ama son gün dar vakte kalması mantıksızdı bu iş her şekilde bize olumlu yansıyacak ama bunuda eminimTakımda net ölü toprağı vardı bir sürü koşmayan adamla oyun oynanmaz ama 2-3 tabanca gibi adam alamazsak olağan üstü seçime gideriz bu çok net!
Geçtiğimiz sezon sonu röportajlarda İnter'i çok takip ettiğinden bahsediyordu ekibiyle birlikte.kim soktu okan in kafaya 3 lü isini
daha once oynamamis hic bi yerde
ziyeş de gitti 7 tane lazımen az 6 transfer lazım
Zaten bu gaflete düştüğümüz için başımıza gelmeyen kalmadı geçen senede futbol anlamında yetersiz buluyordum sonuç alıyorduk ama oynanan oyun eziyet gibiydi bazı maçlar ipin ucundan döndük çok fazla bireysel yeteğene bakar hale gelmiştik çok pozisyon verip az pozisyona giriyorduk.Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk,"Önemli bir kadromuz var. Şampiyon kadroya, şampiyon takıma sahibiz. Bu büyük bir avantaj. Oyuncular bizi tanıyor, biz de oyuncuları tanıyoruz." dedi.
Sarayı klonladınnmı rtaş
Gol katkisi olan kim varsa gonderiliyor boyle salakca bir yapilanma mi olur? Hadi Tete'nin gol asist katkisi olmadi ama Kerem, Zaha ve Ziyech kac gol ve asist yapmis bir baksinlar.
Yarin forvetlerin kilitlendigi durumda bakalim kim maci cozecek?