Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geriden geliyorum, herkes iptalmis kimi alacaz isim kalmadi

Bugün bombalar patlar artık rabiottan olumsuz cvp gelirse yedekte tuttukları vardır illaki

Yarına kadar kanat almadıkları senaryo için dedim biraz da. Derinlik kalmadı hiç.
Kadro mühendisliği kötü olduğu için bu formüller anca kotarıyor. Dediğin doğru. Çok ciddi bir skor katkısı paketinden de vazgeçiyoruz şu an. Ama bazen bu tip radikal değişimler de iyi olabiliyor. Bakalım.

Bu durumu çok önce yapmaları lazımdı. Takımdan memnunum diye 2 aydır dolaştı son gün 3lü savunma konuşuluyor.
Bu takımdaki eksikliği bir türlü göremeyen teknik kadro ve yönetimin suçudur, sparta prag fenerbahçe maçlarıyla alarm veren eksiklikler alakasız transferlerle kapatacağız diye saçmaladılar, Beşiktaş ve young boys la nakavt oldu yönetim, bu değişimi yapmazlarsa sezonun facia olacağını ve bundan dolayı hem yönetimin hem hocanın paket olacağını anladılar, yönetimi çok eleştirsem de bu açıdan başarıya doymuş, hedefi kalmamış, hırs ve yürekten yoksun, sürekli sorun çıkarmaya başlayan bir kadroyla kabir azabı gibi bir sezon geçirmeyeceğimiz için mutluyum

Başkan hoca teknik ekip 3 aydır ne diyordu? Acelemiz yok biz ana kadroyu koruduk sadece 1-2 takviye lazım acele etmiyoruz vs alayı böyle dedi:) sonuç? Sadece şu olay bile bu sene için yeterli bence. Şimdiden cümleten geçmiş olsun arkadaşlar..

Muslera(1)
Günay

Sanchez(2) - Nelsson(3) - Sol stoper(4)
Metehan + Kaan + Abdülkerim

Barış - Sara(5) - Torreira(6) - Transfer(7) - Jacobs(8)
Jelert(9) - Yunus - Berkan - Demirbay - Transfer(10)

Icardi(11) - Osimhen(12)
Batshuayi(13) - Mertens(14)

Olmazsa olmaz 3 transfer var.

Sol stoper
Orta saha
Sol kanat beki

geçen sene de 2-3 transfer lazımdı kadronun ağzına sıçıldı bu sene daha da beter oldu.

doğru eklemelerle üst üste koyarak çok üst düzey bi kadro kurabilirdik yazık

Zaha, Ziyech gibi koşmaya adamlarla
Köhn gibi savunma özürlülerle
Kerem, Zaha, Ziyech gibi negatiflerle
Bu işin olmayacağını çok geç anladık malesef. Geçen seneki FB maçından sonra Konya maçını altalıp dozerle girecektik kadroya. Şimdi bize giriyor

Osimheni aldik daha yangin olmaz saniyorlar

Kanat almazsak ortalik yanar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt